lezaljka-planina-horoskop
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 8. jun 2016. godine

Ovan besan, Biku dobar period za biznis, Blizancima preti konkurencija, Raku se popravljaju finansije, Lavu zagarantovan uspeh, Devici odličan dan, Vaga prilagodljiva, Škorpiji se otvaraju prilike, Strelac pod pritiskom, Jarac energičan, Vodoliji pomažu prjatelji, a Riba završava obaveze. Ovo je današnji horoskop za danas 08.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Novac od posla kojim se bavite ne ide vam na ruku, jer imate osećaj da više gubite nego što dobijate. Pokušajte da budete malo više strplivi u svojim namerama.

Ljubav: Ovde može biti dešavanja ali samo ako imate kvalitetnu osobu pored sebe inače u suprotnom gubite motiv.

Zdravlje: Možete biti skloni besu.

BIK

Posao: Ako se bavite privatnim biznisom možete imati izuzetan period pred vama. Imate dovoljno dobre razloge da na neke stvari računate pre nego što se i dogode. Imate sreću da kroz dugogodišnji rad dobijete dovoljno novca.

Ljubav: Ovan, Vodolije ili Devica su odlična kombinacija kada ste vi u pitanju. Ne opterećujte se osobom koja vam je samo karmički prijatelj.

Zdravlje: Pazite se zubobolje.

danasnji-horoskop-planinski-vazduh
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Na nekom nivou imate dovoljno dobar razlog da se pripazite konkurencije i da sa dozom straha prođete naredni period. Imate dovoljno dobar razlog da situaciju na poslu dobro sagledate.

Ljubav: Partner koji bi vam bio prioritet ovaj put mora biti ostvarena osoba koja je mnoge stvari zaokružila u životu.

Zdravlje: Povedite računa o kostima.

RAK

Posao: Poslovna situacija se popravlja i vi ste neko ko će umeti da naplati ono što je pružio kao uslugu. Vaša karijera može biti dominantna u narednom periodu. Popravlja vam se finansijska situacija.

Ljubav: Možete upoznati zrelog partnera preko prijatelja i da budete izuzetno zadovoljni u društvu sa ovom osobom.

Zdravlje: Pokazujete simptome gripa

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share