more-leto-devojka-horoskop
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. april 2016. godine

Ovan nemaran, Bik pun samopouzdanja, Blizanci dobro sarađuju sa Škorpijom, Rak ostavlja odličan utisak, Lav srećan u ljubavi, Devica vredna, Vaga teško napreduje, Strelac usporen, Jarac rigidan, Vodolija dekoncentrisana, a Ribe u spletkama. Ovo je današnji horoskop za 06.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Nemarni ste, kada su sitnice u pitanju. Možete imati povremeno problem, papirološke prirode. neko bi mogao da vam pomogne, ali vi ne želite da imate asistenta. Smatrate da sve možete sami da rešite bez većih problema. Situacija u kojoj ste trenutno je ipak prolaznog karaktera. Ne morate da se isuviše angažujete.

Ljubav: Neko nov vam se pojavljuje na polju ljubavi. Ne morate da se isuviše opterećujete ovom temom, jer nešto tek treba da vam se desi u pravom smislu. Za sada još uvek tapkate u mestu.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Otvoreno polje inostranstva je nešto što vam podiže samopouzdanje. Pokušavate da se domognete jače pozicije i naravno u tome uspevate bez problema. Ne morate isuviše da se angažujete na nekim segmentima koji su isuviše komplikovani.

Ljubav: Partner od ranije se pojavljuje i pravi pomalo loš imidž. Ne morate da se dvoumite oko trenutne situacije jer jasno ne želite da prolazite kroz sličnu situaciju drugi put.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

april-nedeljni-horoskop

BLIZANCI

Posao: Otvorene simpatije prema osobi koja vam mnogo više znači na polju finansija nego inače. Moraćete da se dogovarate sa jednom Škorpijom kada su u pitanju novi poslovni aranžmani. Imaćete mnogo sreće i bez većeg napora ovaj put.

Ljubav: Volite strastvene partnere i ne možete da zaboravite situaciju, koju ste imali pre neki dan. Na vas je jedna osoba ostavila jak utisak što se emocija tiče. Bićete pomalo suzdržani, ali ne i previše.

Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima.

RAK

Posao: Pokušavate da ostavite odličan utisak na svoje saradnike ma koliko vam to teško bilo. Imate i novu poslovnu šansu, koju ovaj put nećete propustiti. Podstiče vas novi cilj a to je nešto sasvim novo u vašem ličnom poslovnom portfoliju. Ne morate mnogo sredstava da ulažete, jer je sve pod kontrolom.

Ljubav: Vaša priroda ne dopušta povremene izlive besa, kada su u pitanju ljubomorne scene od strane vašeg partnera. Nemate nameru da se ustručavate kada su ljubavne priče u pitanju.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share