danasnji-horoskop-monah
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 5. februar 2016. godine

Ovan u poslu dobro, Bik žrtva loše procene, Blizanci majstori komunikacije, Rak sili vezu, Lav egocentričan, Devica zamišljena, Vaga motivisana, Škorpija na pravom putu, Strelac uči, Jarac napreduje, Vodolija sanira štetu, a Ribe nemarne. Ovo je horoskop za danas, 05.02.2016.

OVAN

Posao: Poslovna strana nije loša. Imate čime konkretno da se pohvalite i niste neko ko će prepustiti slučaju dovoljno toga kako su vaši protivnici zamislili. Bićete na visini zadatka bez većeg ustezanja i kompromisa.

Ljubav: Osoba plave kose može biti vaš odličan izbor. Niste se na nekom većem nivou ni nadali ovoj promeni ali vam sigurno prija.

Zdravlje: Nemate jasnu sliku šta vas u suštini boli.

BIK

Posao: Niste na vreme procenili situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Možete biti izrevoltirani stavom osobe na koju ste mislili više nego na svoje problem. Tajni neprijatelji su na pomolu. Budite sigurni da se ništa ne dešava slučajno.

Ljubav: Osoba od ranije može da se pojavi. Iznenađenjima nikada kraja. Partnerova promena može da vas fascinira.

Zdravlje: Možete biti neprijatno iznenađeni zdravstvenom slikom.

horoskop-ljubavni-par-zalazak
Pexels.com

BLIZANCI

Posao: Polje komunikacije vam je naglašeno. Možete dobiti odlične informacije, naročito ako ste nezaposleni. Jarac je odlična podrška i neko na koga možete da se oslonite u svakom slučaju. Budite uvereni da ste osoba koja ima dovoljno kvaliteta da obavlaj posao za koji vam se nudi radon mesto.

Ljubav: Partner može biti daleko. Otputovao je u inostranstvo kroz polje posla. Imao je dovoljno razloga da se na neki način udalji od vas ali samo po kilometraži. U emocije ne morate da sumnjate.

Zdravlje: Imate poneki karijes. Posetite zubara.

RAK

Posao: Polje privatnog posla je izuzetno naglašeno i na neki način ste dovoljno radili na tome da možete očekivati odlične aranžmane kroz koje ćet emoći dovoljno novca da dobijete. Nije na odmet da se dovoljno dobro pripremite za nove akcije. Konkurencija je dovoljno uznapredovala.

Ljubav: Stalni partner se okreće u drugom pravcu u poslednjem trenutku. Ne možete biti sa nekim na silu. Imaćete više sreće drugi put.

Zdravlje: Stomačni problem ne prestaju.

Idi na sledeću stranu >>>

Luftika

Share Tweet Share Share Follow