dnevni-horoskop-planina-ljubav
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 5. april 2016. godine

Ovna služi zdravlje, Biku karmička ljubav, nova poznanstva čekaju Blizance, Raka čeka tajna ljubav, Lav ima odlične ideje, Devica prijemčiva za Vage, Škorpiju podržava Jarac, Strelac se oslanja na Bika, neprijatan dan za Vodoliju, a Ribe previše pričaju. Ovo je današnji horoskop za 05.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Profesija kojom se bavite je odličan izbor. Umete da iznesete celu situaciju u svoju korist. Poželećete mnogo toga da uradite i zaokružite jednu celinu, kao datu kroz vaš cilj. Imali ste dovoljno predloga od kojih će nešto da usvoje vaši šefovi, bez većih problema.

Ljubav: Dovoljno dobar period pred vama, što se tiče same emotivne slike. Ne žalite se pa možete čak da imate dovoljno dobar razlog da se zabavite sa više simpatija i izaberete ko bi vam najviše imponovao za večernji izlazak.

Zdravlje: Nemate briga što se zdravlja tiče.

BIK

Posao: Ukoliko ste mislili da će sve biti u redu kada su u pitanju vaši prijatelji, onda ste se pomalo prevarili. Iznenađenje na polju prijatelja još ovaj dan možete da očekujete malo lošije postavljen. Dogovori mogu da padnu u vodu bez većeg razloga, osim ako ne bude neko hteo da želi da radi na kvalitetu.

Ljubav: Karmičke ljubavne veze sa oženjenim partnerom je nešto što možete da proživite. Tajne, kroz polje emocija nose posebnu notu, kada su izbor partnera u pitanju i pomalo loš ljubavni život, povremeno.

Zdravlje: Čuvajte svoje srce.

horoskop-vezbe-priroda

BLIZANCI

Posao: Pokušavate da se napunite energijom, ali vam ponekad ne uspeva takav stav kojim se vodite. Ne možete da poverujete u rasparčavanje vašeg sopstvenog zadatka, kada su u pitanju projekti na kojim ste mnogo više radili, ali se skoro nisu isplatili. Zbog takve energije morate drugi put da postavite malo drugačije poslovne aranžmane.

Ljubav: Ukoliko ste sami, to možete malo lošije da podnosite sobzirom da je proleće počelo, pa i nova poznanstva. Pokušajte da mnogo više polažete pažnju na svoj ljubavni segment, kako bi se nešto konkretno desilo.

Zdravlje: Ukoliko imate proširene vene savetuje se stroga kontrola od strane lekara.

RAK

Posao: Danas ste veliki sanjar i ne morate da se silite kada su u pitanju poslovne šanse, koje ćete već neki drugi put uspeti da privedete kraju. Vaš stav prema radu je korektan, ali ono što srce želi ne može u istom trenutku da realizuje na onakav način kako ste vi to zamislili. Bićete pomalo u drugom planu, kada su akcije u pitanju na koje ste tipovali, vi lično.

Ljubav: Može da vam se desi tajna ljubavna veza i vi ste na tu kartu u suštini i računali. Ne morate nikome da se pravdate kada su emocije u pitanju. Odličan provod možete da očekujete ovaj put.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share