horoskop-rak-emocije
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 31. mart 2016. godine

Bik premija za Ovna, kod Blizanca nema kompromisa, Rak individualac, Lav kreativan, Devica sklona promenama, Jarac podrška Vagi, Škorpiji dolazi novac, Strelca prati sreća, Vodolija na dve stolice sedi, a Ribe pod stresom. Ovo je današnji horoskop za 31.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušavate da se drugačije postavite kada su u pitanju poslovne aktivnosti, koje ste do sada imali. Pomalo ste u drugom planu kada su u pitanju viši status i moć koju neko drugi ima. Ne morate da očajavate, doćiće i vaših pet minuta.

Ljubav: Kada su u pitanju emocije može nešto značajno da vam se desi. Osoba rođena u znaku Bika je prava premija. Ne morate da se dvoumite, kada treba da se odlučite.

Zdravlje: Kostobolja je vaša loša strana.

BIK

Posao: Pomalo ste plašljivi, kada su u pitanju vaši poslovni potezi. Imate odličan stav ali lošu razradu iz opravdanih razloga. Pokušavate da rešite taj problem ali on bude pomalo nepremostiv. Za sada budite pasivniji u svojim namerama. Bolje poteze očekujte za nekoliko dana.

Ljubav: Ukoliko ste sami nemate nameru da se povinujete situaciji. Bićete dovoljno raspoloženi za jedan izlazak koji vam može doneti sasvim slučajno poznanstvo sa osobom rođenioj u znaku Lava.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

horoskop-danas-lavanda
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Niste spremni na kompromis. Biće vam pomalo teško kada su međuljudski odnosi u pitanju jer volite da sve blista. Vaša nestalna priroda pothranjuje znatiželju koju imate trenutno. Pokušavate da doprete do određenih osoba u vašem kolektivu.

Ljubav: Preko polja posla vam se smeši jedna avantura. Imali ste dovoljno dobar razlog da se potrudite oko sitnica koje su vam izuzetno važne.

Zdravlje: Predeo oko pluća vam je slab.

RAK

Posao: Iznenađenja koja možete da očekujete na polju posla su izuzetno pozitivna. Ne morate da se dvoumite oko trenutne dileme sa kolegama, kada je raspodela posla u pitanju. U suštini nastupate kao individualac, koji zna šta hoće u poslu.

Ljubav: Trenutno ste raspoloženi za nešto više u odnosu na ono što imate. Moraćete da sačekate na trenutnu situaciju koja vam se protežira pomalo imperativno i po nekom redosledu postići ono što vam pripada.

Zdravlje: Stomak je pomalo problematičan.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share