Bik premija za Ovna, kod Blizanca nema kompromisa, Rak individualac, Lav kreativan, Devica sklona promenama, Jarac podrška Vagi, Škorpiji dolazi novac, Strelca prati sreća, Vodolija na dve stolice sedi, a Ribe pod stresom. Ovo je današnji horoskop za 31.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušavate da se drugačije postavite kada su u pitanju poslovne aktivnosti, koje ste do sada imali. Pomalo ste u drugom planu kada su u pitanju viši status i moć koju neko drugi ima. Ne morate da očajavate, doćiće i vaših pet minuta.

Ljubav: Kada su u pitanju emocije može nešto značajno da vam se desi. Osoba rođena u znaku Bika je prava premija. Ne morate da se dvoumite, kada treba da se odlučite.

Zdravlje: Kostobolja je vaša loša strana.

BIK

Posao: Pomalo ste plašljivi, kada su u pitanju vaši poslovni potezi. Imate odličan stav ali lošu razradu iz opravdanih razloga. Pokušavate da rešite taj problem ali on bude pomalo nepremostiv. Za sada budite pasivniji u svojim namerama. Bolje poteze očekujte za nekoliko dana.

Ljubav: Ukoliko ste sami nemate nameru da se povinujete situaciji. Bićete dovoljno raspoloženi za jedan izlazak koji vam može doneti sasvim slučajno poznanstvo sa osobom rođenioj u znaku Lava.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

horoskop-danas-lavanda
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Niste spremni na kompromis. Biće vam pomalo teško kada su međuljudski odnosi u pitanju jer volite da sve blista. Vaša nestalna priroda pothranjuje znatiželju koju imate trenutno. Pokušavate da doprete do određenih osoba u vašem kolektivu.

Ljubav: Preko polja posla vam se smeši jedna avantura. Imali ste dovoljno dobar razlog da se potrudite oko sitnica koje su vam izuzetno važne.

Zdravlje: Predeo oko pluća vam je slab.

RAK

Posao: Iznenađenja koja možete da očekujete na polju posla su izuzetno pozitivna. Ne morate da se dvoumite oko trenutne dileme sa kolegama, kada je raspodela posla u pitanju. U suštini nastupate kao individualac, koji zna šta hoće u poslu.

Ljubav: Trenutno ste raspoloženi za nešto više u odnosu na ono što imate. Moraćete da sačekate na trenutnu situaciju koja vam se protežira pomalo imperativno i po nekom redosledu postići ono što vam pripada.

Zdravlje: Stomak je pomalo problematičan.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here