ljubavni-horoskop-za-2016-godinu
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 3. februar 2016. godine

Ovan traži dlaku u jajetu, Bik nemaran, Blizanci razapeti, kod Raka komplikovano, Lavovi, biće i boljih dana, Devica u prošlosti, Vaga okreće novi list, Škorpije bez podrške, Strelac uspešan i spokojan, Jarac osvaja slobodu, Vodolija reciklira stare ideje, a Ribe ginu za posao.  Ovo je horoskop za danas, 03.02.2016.

OVAN

Posao: Imate malo lošiji stav prema saradnicima i toga i niste baš svesni u velikoj meri. Budite kolegijalni i nemojte da tražite dlaku u jajetu. Saradnici neće trpiti vaše izlive besa na neki način. Bićete na nivou zadatka ako budete umeli ponekad da se dovovoljno dobro prepustite meditaciji.

Ljubav: Neko vas isuviše voli da bi vas povredio. Voljena osoba je uz vas i nemate razloga da se okrenete i da odete.

Zdravlje: Problematična vam je gornja vilica.

BIK

Posao: Budite na nivou zadatka i ne dozvolite da se nešto pogrešno desi vašom krivicom i nemarnošću. Budite uvereni da su saradnici uz vas i da su spremni da se bore za zajednička prava u okviru istog posla. Ne dozvolite sebi da posumnjate u nešto suprotno.

Ljubav: Oni koji su slobodni mogu da još malo sačekaju pravu osobu za druženje jer trenutno je sve nešto što možete tek u prolazu da dobijete.

Zdravlje: Obratite pažnju na kosti.

horoskop-san-knjiga
Flickr.com

BLIZANCI

Posao: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno perfidna da se ovde kriju pravi motivi saradnje na poslovnom planu. Pazite svoje finansije i ne dozvolite da vas nekoo pređe za novac koji vama lično pripada. Nije na odmet da se neko pojavi i da uđete u ortačko društvo ali dobro razmislite o toj soluciji.

Ljubav: Dovoljno dobar razlog da se povučete iz veze koju trenutno imate. Ne pritiskajte svoje emocije zbog osobe koja ne zaslužuje vaš osmeh ni poljubac.

Zdravlje: Imate problem sa kičmom.

RAK

Posao: Privatni posao koji razvijate već neko vreme može da se iskomplikuje. Konkurencija je dovoljno jaka u nekim segmentima u odnosu na vas da se ovde očekuje da ćete imati i velika ulaganja u biznis koji vodite. Ne dozvolite da se nešto loše desi zbog nečije nemarnosti.

Ljubav: Neko je ovde neiskren. Imate dovoljno razloga da se zapitate sa kim ste u vezi. Ne dopustite da vas neko obruka.

Zdravlje: Problemi sa kolenima.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share