Bik se sprema za izlazak, Ovan razočaran, Rak nedovoljno posvećen porodici, Lav opet lider, Blizanci nek se čuvaju prehlade, Devica prava pčelica, Jarac u zabludi, Vodolija uživa u samoći, Ribe pozitivne, Strelac intrigira Škorpiju, Škorpija puna optimizma, Vaga upoznaje Lava. Ovo je današnji horoskop za 3.4.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko je u pitanju privatni posao, niste u mogućnosti da zadržite pozitivnu nulu. Pomalo ste razočarani ljudima u svom okruženju. Upornost koju imate vas vodi u malo veći rizik po pitanju finansijske situacije, koju možete da očekujete.

Ljubav: Imate dosta uporan stav kada je jedna osoba u pitanju pa se neće tek tako lako desiti ljubav koju inače priželjkujete.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Osoba u znaku Vage je neko ko ne zaslužuje vašu pažnju, jer ste uvideli sitne propuste koji su mogli da vas koštaju mnogo više novca nego inače. Ne morate da padate u očaj imate i vi svoje tajne kanale, kojim dolazite do ozbiljne sume keša.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne morate da očajavate, kada su u pitanju emocije koje vam nedostaju ovaj put. Izađite i bićete u odličnom rasoloženju bez izuzetka.

Zdravlje: Grip.

smeh-znak-horoskop
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Okruženje vas pomalo ne razume, kada su vaše odluke u pitanju. Ne morate da se angažujete na više mesta, možete posao da podelite sa saradnicima bez izuzetka. Neko bi vam pomogao bezrezervno. Interesi koje bi delili sa ovom osobom su obostrani.

Ljubav: Emocije koje dobijate od partnera su solidne, u svakom slučaju primetbi ne treba da bude. Partner vam je osoba na mestu.

Zdravlje: Možete da se prehladite.

RAK

Posao: Vi ste odličan preduzetnik, ali ne i dovoljno posvećeni porodici. Možda neko od vaših najbližih može imati veću primedbu, kada su porodične obaveze u pitanju. Neko bi mogao da se požali da ste bezosećajni.

Ljubav: U ovom segmentu još ne znate tačno šta da uradite. Imate osećaj da vas napušta dobra sreća, ali se nećete predati u suštini ste dobar borac.

Zdravlje: Povedite računa o svom zdravlju.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here