Vodolija u carstvu iluzije, ljubavni brodolom za Škorpiju, Blizanci brzopleti, Bik uzdrman, Ovan pada u vatru, Lav i Rak u savršenom spoju, Devica hladna, podrška za Vagu, glavobolja za Strelca, intuicija vodi Jarca, a Ribe zaljubljene. Ovo je horoskop za danas, 29.01.2016.g.

OVAN

Posao: Dovoljno ste komunikativni pa neće biti problema da se dogovorite sa svojim kolegama kako da se timski završi neki posao koji ste ranije započeli. Nije na odmet da se malo više uključite na eventualne detalje koje će vam doneti malo više novca ovaj put.

Ljubav: Na neki način ste izrevoltirani i nema svrhe da se raspravljate dodatno oko situacije koju ste već dovoljno apsolvirali. Ne dopustite sebi da padnte u vatru.

Zdravlje: Pazite se iznenadnih povreda.

BIK

Posao: Neko vam je odlična podrška ali sve košta tako da se ne dvoumite nego se dobro raspitajte šta je to trenutno prioritet drugoj strani kako bi mogli dovoljno dobro da se iskombinuje vaša ideja i nečija finansijska strana kako bi sve ispalo u savršenom redu. Fokus ćete imati svakako i nemate brige.

Ljubav: Emocije su vam poprilično uzdrmane. Osoba na koju ste dugo mislili može da vas na neki način pogrešno shvati da se greške i dalje ponavljaju jer imate dovoljno retrogradnosti u polju ljubavi.

Zdravlje: Imate dovoljno elana.

blizanci-horoskopski-znak-osobine
wikimedia

BLIZANCI

Posao: Vaša brzopletost može na neki način da vas dovoljno košta jer imate ideje koje su na neki način kratkoročne i nemate nameru nešto da promnite. Budite strpljiviji ili do posla prepustite svojim saradnicima kako nebi došlo do neprijatne situacije. Finansije su još koliko toliko u redu.

Ljubav: Plava osoba iz vašeg okruženja može biti izuzetna prilika na koju i niste baš računali.

Zdravlje: Izbegavajte preteranu fizičku aktivnost.

RAK

Posao: U poslu ste pravi mag. Neko je primetio vaš talenat i želi saradnju sa vama. Naravno ovo ćete i lepo da naplatite na nekom pristojnom nivou. Neko će biti u celoj priči sa vama i nećete biti bez podrške kadra na koji možete da računate. Imaćte dovoljno razloga da se dovoljno dobro probijete za nešto više kako bi i vaš novčanik bio puniji.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno sa vama u priči da se ne treba dvoumiti. Izaći ćete na jednu večeru kako bi se bolje upoznali.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na vodu.

Idi na sledeću stranu >>>

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here