dnevni-horoskop-galeb-sunce
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 29. februar 2016. godine

Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Devica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, Rak rođen za preduzetnika, Vodolija otvorena, Škorpija temperamentom pravi čuda, Strelac u odličnoj formi, a Ribe u porodičnom okruženju. Ovo je dnevni horoskop za 20.02.2016.

OVAN

Posao: Vaš stav je isuviše gord za okolinu. Pokušajte i druge da poslušate šta imaju da kažu, jer niste sami na projektu koji trenutno radite. Nečija podrška će vam dobro doći, pa se posavetujte svakako oko daljeg toka aktivnosti.

Ljubav: Partner vam je solidan u emocijama koje vam pruža. Možete se opustiti i zajedno prošetati u posle podnevnim časovima.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

BIK

Posao: Imate odlične ideje koje vaš šef ne preporučuje još uvek. Budite iskreni prema sebi i odlučite, da li je u redu pasivan stav koji vam poručuje neko, umesto onoga šta vi sami želite.

Ljubav: Turbulentan dan na polju emocija. Niste se nadali da vam je partner loše raspoložen i ne želi sa vama da deli ono što je obećao. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da prelomite makar to bio kraj veze.

Zdravlje: Pazite na srce.

dnevni-horoskop-zdravlje-pesak
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Energičan stav, kojim krećete se može na neki način protumačiti loše, od strane kolega i šefova. Budite široke ruke i ne dozvolite da se šire laži. Umesto toga budite otvoreni i kolegijalni u svom stavu.

Ljubav: Bićete otvoreni prema partneru i nećete dozvoliti da vam se neko sa strane mesa u vaše intimne stvari. Postavićete stvari onako kako ste sami zamislili.

Zdravlje: Imate više energije koju morate da potrošite.

RAK

Posao: Ako ste kojim slučajem nezaposleni i nemate posao ni na vidiku još uvek, rodiće se ideja za nešto više. Rođeni ste da se bavite preduzetništvom. Vaš talenat za privatni posao je idea koju ćete sprovesti u delo.

Ljubav: Bićete pozvani na jedan događaj, koji može da vam donese jedno solidno poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Lava.

Zdravlje: Solidno.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow