dnevni-horoskop-ljubavni-sastav
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 29. april 2016.

Ovan ne menja navike, Bik i Jarac u ljubavi, Blizanci iritira partner, Rak zrači pozitivom, Lav se oseća beskorisno, Devica skeptična, Vaga nerealna, Škorpija pasivna, Strelac se oseća odlično, Vodoliju muči nesanica, a Ribama fali fizičke aktivnosti. Ovo je današnji horoskop za 29.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Držite se stare dobre prakse i ne želite da menjate svoje navike bez većeg motiva. Imate mnogo razloga zašto se ne proširite u poslovnom planu na ovaj način, koji vam se plasira od starne saradnika, koji žele da vam pomognu bez izuzetka.

Ljubav: Nemate mnogo motiva da se bavite partnerskim odnosima, koliko ste angažovani na nekom drugom segmentu. Možete nekoga da razbesnite.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

BIK

Posao: Već neko vreme želite da zaokružite mnogo toga na svom ličnom planu. Želite da se osećate ostvareno, pa ukoliko niste možete biti pod većim pritiskom, koji vam se plasira s obzirom na aspekte, koje imate na polju posla.

Ljubav: Odlična ljubavna komunikacija sa osobom rođenoj u znaku Jarca. Ne morate da se odričete svog slobodnog vremena, kako bi se više družili sa osobom na koju često mislite.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

strelac-horoskop-sarm

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste danas malo više pesimistični, kada je poslovna strana u pitanju ne morate da dramite bez veće potrebe. Pokušaj konkurencije da vas pokoleba neće uspeti trajno da vam sruši planove. Imate odličan odbrambeni mehanizam.

Ljubav: Pomalo vas partner iritira, kada su u pitanju zajednički ciljevi. Morate da se povinujete tuđim željama a to ne želite. Ostanite, ipak pri svom stavu ovaj put.

Zdravlje: Nervoza.

RAK

Posao: Ukoliko ste spremni da pozajmite novac, pokušajte da to ne radite. Imate pomalo loše aspekte za takve transakcije. Pokušajte da ga sami zaradite. Ne morate da se uvlačite u dugove, jer ih tako nećete brzo rešiti ovaj put.

Ljubav: Imate nekoga na koga često mislite. Poželećete da se dogovorite oko zajedničkog izlaska. Bićete prijatno iznenađeni. Zračite pozoitivnom energijom.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

< Idi na prethodnu stranu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share