Ovna čeka dobar provod, Biku treba tolerancije, a Blizancima strpljenje, Rak se oseća odlično, Lav samostalan, Devica pod stresom, Vaga brzo razmišlja, Škorpiji trebaju vitamini, Strelac ne može da izbegne ljubomornu scenu, Jarac strpljiv, iznenađenja za Vodoliju, a Ribe raspoložene. Ovo je današnji horoskop za 26.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Možete da očekujete manji problem, kada je organizacija oko obaveza u pitanju. Imate šta da radite ili da započnete novi projekat, ali to ćete ovaj put produžiti za neko vreme. Ne morate da očajavate zbog trenutnih otežanja, koji su jedna lekcija više ka vašem uspehu.

Ljubav: Ukoliko ste rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, očekujte prijatna iznenađenja. Imaćete udvarače koji su vam veoma dragi. Volećete da izlazite i da se provodite.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Neko bi pomislio da mislite samo na sebe, da ste samo sebi bitni i da ne želite da vodite društveni život. Saradnici ne žele da vas motivišu čak šta više oni mogu da planiraju da odu. Budite tolerantniji i ne dopuštajte da vam propadne dan zbog stava, koji trenutno imate.

Ljubav: Ukoliko ste se opredelili da budete sa mlađim partnerom, to vam neće biti loša ideja jer imate šta da ostvarite na polju emocija. Budite otvoreniji.

Zdravlje: Srčana aritmija.

Horoskop Ovan
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Još uvek imate pritisak u glavi, kada je polje doma i porodice u pitanju. Ne želite da se otvoreno požalite na ovu situaciju, koliko ste spremni sami da rešavate svoje probleme. Oni koji žele da se zaposle, još nije vreme za to. Strpite se još malo.

Ljubav: Volite jednog Ovna i ne morate da se pravdate vašem okruženju za ono šta trenutno osećate. Očekujte prijatna iznenađenja, jer imate na koga da se oslonite ovaj put.

Zdravlje: Pluća su vam slaba strana.

RAK

Posao: Kada je saradnja sa Bikom ili Vagom u pitanju, može biti odlična. Ne ulazite preterano u raspravu, kada je poslovni segment u pitanju, koliko je bitno da napravite dobru sinezu odnosa od kojih možete mnogo više da dobijete. Ne brinite se zbog trenutne pozicije koju imate.

Ljubav: Niste sami i to je vaša dobra strana u emotivnom smislu. Vi ste znak, koji voli porodicu, brak i decu, pa ukoliko nešto od ovoga nemate imaćete motiv da mnogo toga promenite u svom životu.

Zdravlje: Osećate se odlično.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here