danasnji-horoskop-obala
Pixabay ©
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. januar 2016. godine

Ovan zadovoljan, tajna veza za Škorpiju i Bika, Blizanci plene optimizmom, Rak melanholičan, neprilike za Lava, promene za Devicu, zahlađenje kod Vage, uspeh čeka Strelca i Jarca, Vodolija u škripcu, razočaranje za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 25.01.2016.

OVAN

Posao: Osećate određenu vrstu zadovoljstva na polju posla, naročito u radu sa ljudima. Imaćete i dovoljno motiva da putujete zbog posla i to preko polja inostranstva u zemlje koje izlaze na veće vodene površine. Komunikacija kod vas je na nivou ovaj put i kroz tu vrstu interakcije dolazite do bitnih informacija vezano za vaše finansije.

Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.

Zdravlje: Možete dobiti morsku bolest.

BIK

Posao: Možete očekivati napredak u karijeri ako ste do sada dovoljno na tome radili. Niste u priču ušli slučajno, ali očekivanja mogu da vam se ostvare na nekom nivou. Podrška osoba rođenih u znaku Škorpije neće izotati na neki način.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Ovo naročito važi za osobe koji su u braku. Osoba koja će vas opčiniti nije ni malo naivna.

Zdravlje: Preskakanje srca.

bik-horoskop-tvrdoglavost-upornost
Devianart ©

BLIZANCI

Posao: Plenite svojim optimizmom na neki način i nemate nameru da se ne umešate u trenutna zbivanja na poslovnoj strani koja ćete imati u narednom periodu. Danas konkretno imate šansu da popričate sa kolegama i postavite temelj plana akcije koju ćete sprovesti.

Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.

Zdravlje: Problematični su vam disajni organi.

RAK

Posao: Osećate neku vrstu težine i melanholije. Prolazite kroz jedan lošiji dan na nekom nivou. Niste naučili da se sačuvate u ovakvi aspektima pa imate priliku da položite ovaj test ali do duše sa prisustvom Saturnovog zakona a to znači da je strpljen spašen.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.

Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko vrata.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share