horoskop-za-danas-hrana-ljubavi
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 24. april 2016.

Ovan nervozan, Bika neko laže, Blizancu slede nove finansijske prilike, Rak i Škorpija imaju odličan dan, Lav se dokazuje, Devici dobar dan za ljubav, Vagi bolji poslovni aspekti, Strelac uživa, Jarac napreduje, Vodoliji prija zavođenje, a Ribe konačno imaju jasan cilj ispred sebe. Ovo je današnji horoskop za 24.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate pravo na još jednu šansu ovaj put. Ne morate da pratite kolege koje dezavuišu vaše mišljenje i ne žele saradnju. Imali ste veliki problem kada su pojedini zadaci trebali da se dostave na vreme. Kolege su sabotirale ceo proces.

Ljubav: Imaćete ljubomornu scenu kada je partnerska razmirica u pitanju. Neko vam se meša u vezu i vi ste toga svesni u velikoj meri.

Zdravlje: Nervoza.

BIK

Posao: Kada je u pitanju zajednički aranžman ne morate da se angažujete u većoj meri, jer ste dovoljno toga već uradili za sebe. Nemate nameru da se povlađujete činjenicama da ste pomalo nesposobni u svom radu. Neko će vam namerno izreći laži.

Ljubav: Ukoliko ste pomalo usamljeni ne morate da očajavate, možete se zaljubiti u osobu stariju od od vas. Ovo naročito važi za rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

dnevni-horoskop-ljubavni-leptir
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Priike koje ste imali, a propustili su sada već iza vas. Ne očajavajte bez potrebe. Imate čemu da se ponadate, kada su finansijski prilivi u pitanju. Niste se dovoljno dobro osećali u sopstvenoj koži, ali to vreme prolazi.

Ljubav: Imali ste ozbiljnu nameru da ostanete u vezi koja vam mnogo znači. Partner je bio pomalo kolebljiv po tom pitanju. Pokušajte da razumete drugu stranu medalje, kada je vaša veza u pitanju.

Zdravlje: Osećate se pomalo loše.

RAK

Posao: Kada je u pitanju vaša preduzetnička strana, imate šanse da se probijete na tržištu u poslu kojim se bavite. Sledi vam odličan plasman. Vaša kardinalnost danas dolazi do izražaja. Imate priliku da pokažete šta znate.

Ljubav: Niste emotivac danas. Imate isplanirano svoje aktivnosti i nećete se baviti temama ljubavi i zavođenja. Partner je spreman na radikalniju promenu, budite pažljiviji u komunikaciji.

Zdravlje: Solidno danas.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share