Ovnu odgovara Devica, Bikovi nikako u posao s Jarcem, a Blizanci s Lavom i  Devicom, Raku Jarac i  Ovan odlični poslovni partneri, Lavovima vreme za ljubav, Devici za promenu posla, Vage tajanstvene, Škorpijama vetar u leđa, Strelac i  dalje zarađuje preko inostranstva, Jarcu nove poslovne ponude, Vodolije očekuje novac, a Ribe iscrpljene. Ovo je današnji horoskop za 23.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko planirate saradnju sa Rakom, očekujte solidne finansijske prilive od akcija koje budete sproveli. Ne dopustite jednom lavu da vam se meša u poslovne transakcije, jer neće doprineti bržoj realizaciji posla u kome ste trenutno.

Ljubav: Ukoliko se radi o jednoj Devici, vi ste u odličnoj poziciji na koju možete da računate da je odličan potez ukoliko se odlučite na nešto više od obične veze.

Zdravlje: Povremeno ste pod pritiskom pa se opuštajte.

BIK

Posao: Ne preporučuje se saradnja sa Jarcem. Budite na većoj distanci ovaj put od ideja, koje bi vas koštale živaca. Neko bi uvek vodio glavnu reč, a vi ste na lošijem mestu kotirani, kao neko ko bi morao da sledi.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni i  budete pozvani na jednu žurku, možete da upoznate značajnu osobu.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

Horoskop Ovan
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Saradnja sa Lavom i  Devicom se ne preporučuje sve dok negativni tranzitni aspekti ne učine situaciju malo povoljnijom. Za sada ne treba ništa da menjate u većoj meri i  više se pridržavajte svog poslovnog poteza od ranije.

Ljubav: Ukoliko ste u braku možete imati pomalo trzavice u razgovoru sa partnerom na intelektualnoj osnovi. Budite otvoreni i  ne podvlačite crtu za svaku sitnicu.

Zdravlje: Nervi su vam loša strana.

RAK

Posao: Osoba rođena u znaku Jarca ili Ovna je odličan poslovni partner. Neko ko može da iznese sve zadatke na poslu kojim se bavite. Ukoliko ste u komunikaciji sa klijentima kao prva ruka, budite spremni na nove izazove.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju kod vas, danas se ne savetuje preterano druženje sa osobama suprotnog pola, jer možete biti pogrešno informisani i  da vam sve propadne kao i  iluzije koje gajite prema toj osobi.

Zdravlje: Grip je moguć, ukoliko se budete dodatno iscrpili.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here