horoskop-mesecni-kraj
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 23. januar 2016. godine

Škorpija bi skinula zvezde sa neba za Vagu, Strelac zarobljen u mašti, Jarac po strani, Vodolija se nesebično daje, Devica na meti konkurencije, a Rak odlaže obaveze. Ovo je horoskop za danas, 23.01.2016.

OVAN

Posao: Neko vam mnogo toga obećava što niste ni vi sami do sada tako lako dobijali. Svesni ste situacije i osobe sa kojom vodite pregovore. Nije na odmet da se vratite svojim starim obavezama kako bi bili dovoljno fokusirani jer ova priča sa nekim novim klijentima je klasična prevara.

Ljubav: Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vreme da zajedno prošetate.

Zdravlje: Moguće da ćete imati povremene glavobolje.

BIK

Posao: Posao na kome ste trenutno je u teškom finansijskom minusu. Nije na odmet da još jednom prodiskutujete o svemu i iznesete dovoljno činjenica za eventualnu promenu cele postavke. Izlazite iz ove situacije ako se oslonite na osobu koja je dovoljno dugo u celoj ovoj priči.

Ljubav: Partner vam je malo nezadovoljan i nije neko ko će vas doveka čekati. NIje na odmet da se ponekad okrenete i uvidite samoću osobe koja vas želi pored sebe.

Zdravlje: Zdravlje vam je ovaj put na zavidnom nivou.

horoskop-za-danas-januar-caj
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Neki vidljivi problemi ovde ne postoje, i dalje radite punom parom i bez pauze. Neko će vas nagraditi za celu studiju koju izvodite i to na jedan kvalitetan način. Niste neko ko će sedeti skrštenih ruku i besposlen a ovo važi naročito za rđene u posldnjoj dekadi.

Ljubav: Ona je tu a vi samo treba da se okrenete. Imate osećaj da ste dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put bez izuzetka.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Možda biste odlagali obaveze, ali to ne znači da ćete pobeći od njih. Tempo rada vam diktira vaša finansijska situacija. Koliko bude zalaganja toliko i sami novca očekujete. Ne očajavajte zbog propuštenih prilika jer se one uvek u nekom izdnju pojave samo u drugačijoj energiji.

Ljubav: Ovaj put ste malo više sami. Drugei vas vide kao vuka samotnjaka ali znate d ne morate ništa da menjate na ovom segmentu još neko vreme jer aspekti koji se ovde naziru ne idu u susret vašim željama.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share