Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Devica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Strelčeve ček novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je današnji horoskop za 22.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste student, dan je odličan da pokažete više znanja. Ne propustite priliku da kažete i nešto više kada je u pitanju materija koju ste učili jer možete pokazati zavidno znanje. Profesori vas cene i sa pravom zovu svojim kolegom.

Ljubav: Prebrzo shvatate nečije reči. Možete odustati brzo od neke osobe samo zato što je možda isuviše kolebljiva kada ste vi u pitanju.

Zdravlje: Opuštajte se uz laganu šetnju.

BIK

Posao: Niste imali nameru da savijate kičmu i da se svima klanjate. Od vas se traži poveća fleksibilnost na koju niste navikli. Budite od koristi makar ovaj put jer ste neko ko je veoma pažljiv kada su detalji u pitanju.

Ljubav: Ne pristajete na kompromis i neko ste ko je na distanci danas. Ne interesuju vas emocije u nekoj meri koliko ste više angažovani na polju posla.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

dnevni-horoskop-ljubav-cvece-trava
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Izuzetno ste komunikativni i ne smeta vam da se ponekad stavite u prvi plan. Kolege su vam od pomoći u onom segmentu gde vas nešto ne vuče emotivno da se prilagođavate i dajete nešto više od sebe. Pokušavate da budete prilagodljivi.

Ljubav: Kada je polje emocija u pitanju, tu se oseća mala suptilnost i nešto više pažnje. Partner može da bude zadovoljan sa vama.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

RAK

Posao: Možda niste do sada primetili, ali kolektiv vas ceni jer imate stav da pomažete i dajete mnogo više nego obično. Neko bi vas povremeno zaustavio u toj empatiji jer uviđa da povremeno preterujete, kada su kolegijalnost i vaša otvorenost u pitanju.

Ljubav: Ne dozvolite da partner sa vama manipuliše kada su u pitanju malo veće emocije. Partner ne želi da vam daje više, malo je egoističan.

Zdravlje: Solidno.

Idi na sledeću stranu >

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here