Ovan sklon promenama, Bik, Blizanci i Strelac pod pritiskom, Rak nema probleme, Lav spreman za izazove, Devica prima zahvalnost, Vaga zaostaje u poslu, Škorpija ima izdatke, Jarac umoran, pred Vodolijom novi izazovi, a Ribe imaju odlične poslovne ponude. Ovo je današnji horoskop za 22.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Kad su u pitanju poslovne promene ne morate da preterujete ovaj put. Možete biti skloni radikalnim promenama, koje vam ne donose nešto posebno. Dva puta merite, a jednom secite.

Ljubav: Nemate nameru da se dva puta vraćate na istu grešku. Moraćete da se naviknete na nešto bolji tretman, ali kasnije. Partner je isuviše zauzet ovaj put.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

BIK

Posao: Imate dobar stav i to vam donosi mnogo bolje finansijske poteze nego obično. Imate čime da se pohvalite i niste sami u priči, koja se solidno razvija. Možda uvidite mnogo bolje mogućnosti ovaj put.

Ljubav: Imate utisak da vam partner nešto krije. Ne možete da izbacite bubice iz glave koje vam prave pometnju. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji.

Zdravlje: Osećate već psihički pritisak.

ribe-horoskop-ljubav
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Možda ste pomalo zaboravili da vam novac donosi mnogo bolja komunkacija kao i mnogo bolji odnos sa klijentima. Imate svoju minus fazu u jeku i od toga ne možete da pobegnete.

Ljubav: Imate odličan period pred vama, što se emocija tiče. Budite na svom terenu i ne dozvolite da vam neko kvari sreću, kada su u pitanju emocije koje ne možete da ignorišete.

Zdravlje: Osećate veći pritisak.

RAK

Posao: Imali ste dovoljno vremena da se prilagodite nekim poslovnim aktivnostima, ali vi još ne priznajete poraz i želite da dostignete sopstveni cilj kroz rad, koji ste sami odredili ovaj put.

Ljubav: Imate veliku maštu kada su u pitanju simpatije u vašem okruženju. Otvoreni ste za priču i ne morate da se pretvarate jer ste isuviše iskreni u onome šta pričate.

Zdravlje: Nemate velikih problema danas.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here