devojka
Pixabay
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 21. mart 2018.

Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promenom, Strelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Devica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.03.2018. godine.

OVAN

Posao: Vaše namere su jasne, ali nemate motiv da se to i realizuje, jer nailazite na izvesne probleme na tom putu. Škorpija je vaš odani saradnik, koji vam pruža veliku šansu i taj vetar u leđa bi mogao biti izuzetno profitabilan.

Ljubav: Očekujte poveće promene na ovom polju ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom. Prilagodite se kako bi bili ispunjeniji.

Zdravlje: Pazite se stresa.

BIK

Posao: Početak perioda u koji ulazite nosi simboliku velikih promena koje vas pomalo plaše jer nećete imati priliku da na njih utčete u većoj meri. Budite fleksibilniji u ovom planetatarnom aspektu.

Ljubav: Imate jasne namere kada su određene osobe u pitanju. Dvoumite se između bivšeg partnera, ali vi sigurno ulazite u vezu sa nekim novim.

Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Osećate da ćete imati poveći novčani gubitak jer imate nameru da investirate poveću sumu novca u novi projekat. Saradnici se slažu sa ovom odlukom. Nemate veći otpor za priliku koja vam se nudi.

Ljubav: Kada je ovaj segment u pitanju imate dovoljno dobre šanse za nešto konkretno da vam se desi. Nemate još jasan stav šta bi to bilo, ali odustajanje se ne vidi.

Zdravlje: Pluća su vam slaba strana.

RAK

Posao: Imate par neprijatelja iza leđa i ne treba da se osećate indiferentno povodom toga. Mogu da vam skrenu pažnju da su jači od vas po nekim pravilima. Budite oprezniji ovaj put.

Ljubav: U ljubavi ste dosta kolebljivi pa vam jasan stav još ne pristaje, kada je partner u pitanju.

Zdravlje: Stomak je slabiji danas.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share