Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. mart 2016. godine

Bik šampion promašaja, Jarac i Ovan zajedno opušteni, Devica naseda na glasine, Ribe robuju mašti, Škorpija magnetski privlači, Blizanci radnici meseca, Strelac avanturista visokih ciljeva, Vaga uplašena, Rak smelo gazi, Vodolija mnogo htela mnogo započela, ego sputava Lava. Ovo je današnji horoskop za 20.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Izgledi da dobijete ono što želite su veliki. Niste neko ko će da odustane od pozitivnog ishoda, koji vam se pruža preko polja finansija. Prilivi su evidentni, pa nemate veliku brigu na ovom segmentu. Ukoliko budete imali odlične poslovne aranžmane, nemojte ih slučajno odbaciti.

Ljubav: Mislite na osobu iz prošlosti i nemate motiva da promenite trenutnu situaciju. Ukoliko se radi o jednom Jarcu možete se opustiti uz tu osobu u svakom slučaju.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Promašili ste isuviše dobre poslovne prilike pa ste pomalo deprimirani stavom drugih ljudi koji bi hteli sličan tretman od ranije. Ukoliko ste vi šef, imate mnogo više neprijatelja nego što mislite.

Ljubav: Ukoliko, inače imate problem sa štitnom žlezdom, imaćete utisak da je to zbog nedovoljno emocija, koje vam partner nije poklonio.

Zdravlje: Obavezno posetite lekara.

danasnji-horoskop-cvet-tresnje
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju  poslovna šansa, vi ste odličan kandidat za radnika meseca. Imate moć ubeđivanja i to je vaša glavna karakteristika. Ne treba da se upuštate u raspravu, kada je poslovna prilika u pitanju, jer ste neko ko u suštini ne podnosi kritike pa ni ovaj put.

Ljubav: Kada su vaše emocije u pitanju imate stav da ste pomalo u drugom planu. Ne dozvolite da vas nečije ponašanje izvede iz takta. Partner je pomalo ratoboran.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RAK

Posao: Želeli ste mnogo više od kolega i želja vam se ispunila. Idete na drugi stepenik i tu ste se već našli kraj većeg izazova. Premostićete trenutnu situaciju, jer vi to umete. Ne tražite pomoć, jer ste navikli da se oslonite samo na sebe i svoje znanje.

Ljubav: Partner vam je pomalo odsutan. Ne odgovara vam na poruke i vi ste navikli na ovakav tretman.

Zdravlje: Odlično osim povremene nesanice.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
81 Shares
Share via
Copy link