horoskop-danas-crnobeli-svet
Pixabay ©
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. januar 2016. godine

Opuštanje za Devicu, Škorpija pada u vatru, Vaga pasivna, Bik u žurbi, Blizanci u haosu, a Strelac odličan strateg. Ovo je horoskop za danas. 20.01.2016.godine.

OVAN

Posao: Imate odličan stav u vezi sa jednim projektom koji se nazire u vašim aktivnostima. Dovoljno ste u celoj priči pa se očekuju i odlični rezultati. Niste neko ko će da pobegne od obaveza jer ste u samoj žiži interesovanja. Nije na odmet da se ponekad povučete iz priče, jer ste neko ko je već dovoljno u tome učestvovao da treba da pustite one mlađe u igru.

Ljubav: Partnera smatrate malo više čudnim i niste neko ko će da poveruje u sitne laži po pitanju vernosti. Niste slepi i dovoljno toga uviđate da vam je ponekad muka od svega.

Zdravlje: Pazite na svoje živce.

BIK

Posao: Niko nije imun na vaše primedbe jer ste skloni velikoj kritici. Ovo može nekome da remeti celu poslovnu aktivnost na nekom nivou. Možete steći velike neprijatelje i ne savetuje se da menjate mišljenje u odnosu na prethodni period. Budite više kolegijalni.

Ljubav: Ne žurite sa planovima na planu ljubavi. Ishitrene odluke mogu da vas dovedu do jedne jako loše situacije.

Zdravlje: Obratite pažnju na zalogaje tj. smanjite ih.

horoskop-aurora-borealis
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Malo ste u haosu koji nikako da prođe. Neko vam je od šefova naredio da radite više nego obično i to vam svakako teško pada. Navikli ste na drugačiji tretman i sve shvatate dovoljno teško i neprilagođeno vašem ličnom režimu. Pokušajte da se uklopite na vreme.

Ljubav: Partner vam ne ispunjava želje i nema nameru da vas posluša. Možda ste upravo vi možda krivi za celu situaciju koja se naslućuje izmedju vas.

Zdravlje: Moguće blaže psihičko rastrojstvo.

RAK

Posao: Imate dovoljno razloga da se zapitate da li je posao koji obavljate dovoljno ispunjavajući za vas, jer ste uvideli bolje mogućnosti na nekom drugom mestu. Možda ste odlučili da se više fokusirate na nešto novo ovaj put. Ne želite da se zamarate poslovima koji su za početnike a vi to sigurno niste.

Ljubav: Osećate nešto u vezi sa vašim partnerom da nije u redu. Možda ste se u poslednje vreme dovoljno udaljili da počinje da sumnja u vas.

Zdravlje: Pazite se iznenađenja.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share