horoskop-za-danas-sunce-oblaci
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. januar 2016. godine

Devica i Ovan na putu uspeha, Vaga i Lav u ljubavi, Rak zarobljen u prošlosti, Škorpija osetljiva, Vodolija uporna, a Strelac pod pritiskom. Ovo je horoskop za danas, 19.01.2016. godine.

OVAN

Posao: Danas ste hiperaktivni i osećate se izuzetno dobro. Neće vam teško pasti nijedan zadatak jer ste u stanju da dovoljno doprinesete i da se angažujete danas kada imate najviše snage da bi kasnije bili dovoljno rasterećeni od obaveza.

Ljubav: Privlačite partnere koji znaju šta hoće u svom životu, osobe koje čvrsto stoje na zemlji.

Zdravlje: Pazite na povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Vaša podsvest je ovaj put dosta dominantna i niste neko ko prepušta slučaju celu situaciju. Nije na odmet da se posavetujete u vezi sa onim što vam se dešava, jer neko može dobro da vas posavetuje. Neke stvari ćete otkriti na malo lošiji ili direktniji način pa se dovoljno uputite u pojedinosti.

Ljubav: Partner vam je neko ko ima svoj život i ne želi da bude iskren do kraja. Nisu u pitanju afere jer su ovde stvari koje su jako intimne na polju emocija pa ce trebati vremena da se druga strana dovoljno otvori.

Zdravlje: Imate razlog da sumnjate da vam je štitna žlezda malo lošije postavljena.

horoskop-zena-vodolija
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Nije na odmet da se okrenete prijateljima jer vam oni donose više satisfakcije u životu. Budite otvoreni na tom polju i možete očekivati veće ovacije kroz celu situaciju koju ćete imati. Dovoljno društven život na nekom nivou otvara i polje finansija pa se dobro integrišite u svakom slučaju.

Ljubav: Partner očekuje da se vi prvi prvi otvorite na ovom polju jer ste u partnerovim očima pravi inicijator.

Zdravlje: Nije na odmet da planirate sistematski pregled jer ste se dovoljno zapustili.

RAK

Posao: Neka stara pitanja pokrećete na polju finansija, pa se ne morate upuštati još uvek u nove teme jer nije vreme za to. Više ćete se baviti onim što ste već radili bez izgovora, pa ako ste očekivali da nešto menjate – to ostavite za drugi put. Imate dovoljno vremena da uvidite da li ste dovoljno savladali lekcije koje ste učili.

Ljubav: Malo karmički prolazite na ovom polju jer ste neko ko je sklon da se čak i sa partnerom uvučete u otvorenu ljubavnu vezu koja naginje ka braku.

Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka i nemate baš toliko volje jer uviđate da se brzo trošite u životu.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku