horoskop_zima_ukrasi
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. decembar 2018. godine

Jarčevi su danas fatalni za Vage, kod Vodolije bura na pomolu, Blizanci završavaju jednu i počinju ljubavnu priču, a Ovan ulazi u emotivni post. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. decembar 2018. godine.

OVAN

Posao

Jedan muškarac vam sigurno neće moći toliko biti od pomoći ovaj put koliko mlađa ženska osoba koja svojim stavom mnogo obećava. Sa njo svakako možete očekivati početak saradnje u pozitivnom smislu pa se savetuje da ovog puta započnete svoj posao ali u ortakluku.

Ljubav

Emotivno suvi danas pa se ne savetuje previše rasplinjavanja na ovom segmentu. Izuzetnih situacija neće biti jer ovaj put imate mirnu luku do sledećeg puta.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Početak dana mnogo toga obećava međutim sve može biti na nivou samo obećanja pa se savetuje oprez prilikom poslovnog opredeljenja kako nebi imali dodatnih problema. Oslonite se na svoju intuiciju i osećaj iz stomaka jer niste početnik u poslu kojim se bavite.

Ljubav

Moguće je da ćete imati romansu sa mlađom osobom koja će vam svakako osvežiti dan koji možete ovaj put dugo pamtiti.

Zdravlje

Mali problemi sa štitnom žlezdom.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Mala neprijatnost u toku dana vas ovaj put neće zaobići pa se pripremite u duhu harikirija ovaj put za izazove jer ovu lekciju morate da naučite. Kroz to su svi prošli pa je došao red i na vas. Savet je da se puno ne opirete već izuzetno dobro sagledate celu situaciju.

Ljubav

Karmička ljubavna priča ovaj put na polju vaše ljubavi imaće malo jači aspekt koji će vas uporno upozoravati da treba nešto da završite kako biste krenuli u novu priču. Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje

Savetuju se radikalne metode lečenja.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Situacija u toku dana može da se promeni zbog eventualnih propusta pa se savetuje izuzetan oprez što se ovog segmenta tiče. Situacija je malo više pogodnija za predstavnike muškog pola. Žene su ovde na drugom mestu po povoljnosti.

Ljubav

Neke stvari ćete zauvek zapečatiti pa se pazite svojih odluka jer iza njih morate da stojite duže vreme. Nešto nepovoljnija situacija za žene.

Zdravlje

Mala depresija na pomolu ovaj put.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Danas ćete imato odličan poslovni uspeh pa se savetuje da dovoljno o tome razmislite jer svakako imate nade za pobedu što se ovog segmenta tiče. Jedna Vodolija vam može biti ovaj put od velike koristi pa se savetuje da sa njima više saradjujete.

Ljubav

Moguće da ćete se iznenada zaljubiti u bitnu osobu u vašem životu ali se savetuje na malo diskretnijem ponašanju ovaj put.

Zdravlje

Čuvajte kardiovaskularni sistem.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Danas nemojte ići protiv sebe jer tim stavom možete da izgubite poverenje svojih saradnika pa kako dan bude odmicao možete imati male neprijatnosti koje bi mogli ovaj put zaobići. Mala problematika će biti prevaziđena već narednog dana. Sve u svemu naučite danas nešto.

Ljubav

Ne verujte jednoj Vodoliji jer nije dobar izbor za vas ovaj put. Emocije malo zaobiđite ovaj put jer to svakako ne donosi kod vas ništa spektakularno.

Zdravlje

Pazite na nervni sistem pa se savetuje odmor u krajnjoj liniji i meditacija.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Jedan bitan razgovor za vas ovaj put može biti malo dramatičan za vas i poslovne šanse od ranije. Morate više verovati u sebe da biste postigli ono što možete. Nemojte se libiti čak i da se odmorite ako uviđate da posao ne ide onim tokom kako ste to vi očekivali.

Ljubav

Što se tiče izbora ovde možete biti sigurni da je na vama da odlučite da li ćete hteti nešto više od osobe koja je bila sa vama u priči od ranije. Jedan Jarac može biti pravi izbor za vas.

Zdravlje

Pazite na stomak i mopgućnost povišenog krvnog pritiska nije isključena.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Izuzetno povoljna situacija danas na ovom segmentu kod vas. Imam utisak a ćete dobiti i više nego što ste planitali. Budite danas spokojni i samouvereni jer nećete imati loše ideje čak šta više na pomolu je jedna dobra poslovna saradnja sa osobama rođenim u znaku Bika kao i Riba.

Ljubav

Mala pasivnost je ovde dosta prisutna što se emocija tiče pa se savetuje da više budete na delu nego u mislima sa osobom u koju ste zaljubljeni.

Zdravlje

Odlično.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Malo problematična situacija na početku dana mada kasnije razjašnjenje cele situacije u duhu pobede vas očekuje. Imate razlog da razmislite o odmoru kako bi se napunili pozitvnom energijom za naredne akcije.

Ljubav

Imate jasnu sliku da hoćete da budete sa jednom osobom iz vašeg okruženja pa joj i slobodno priđite da se nebi desilo da sve ostane na nivou priče.

Zdravlje

Kontrola reproduktivnih organa se svakako ovde savetuje.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Ovaj put ćete malo olako shvatiti celu situaciju na poslu jer ćete biti ubeđeni da ćete imati dobar oslonac što se kolega tiče ali… Razjašnjenje cele istine može doći kasno. Savet je da se više okrenete sebi i svom radu da ne tražite ovaj put pomoć jer vas saradnici neće dobro shvatiti kao ni vaše želje.

Ljubav

Jedna situacija može da dovede u loše raspoloženje one koji su slobodni jer se nazire i malo veći misaoni proces kao i čekanje da se stvari same od sebe dese.

Zdravlje

Pazite nervni sistem jer postoji mogućnost da vas neka situacija  iznervira.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Potajno se nadate da ćete možda zaraditi veće sume novca ali njie na odmet reći da se to neće ostvariti već naprotiv možete biti spokojni što se vaše želje tiče. Savet je da istrajete na tom putu kako bi iskoristili date aspekte na vašem polju finansija.

Ljubav

Malo zatišje pred buru ovde se izuzetno nazire pa je to samo jedna smernica za dalje šta će se dešavati. Očekujte prijatna iznenađenja.

Zdravlje

Relativno dobro.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Posao

Ovaj put se bavite više emotivnim temama nego konkretno poslovnim. Male neprijatnosti ovaj put neće izostati ali samo na početku dna jer možda budete dobili loše saopštenje vezano za vaše angažovanje na aktivnostima koje obavljate.

Ljubav

Imaćete raskid naročito oni koji su već imali dovoljno problema u emotivnoj vezi. Ovde se ruši ceo sistem jer nešto ne valja.

Zdravlje

Stomak i kardiovaskularni sistem su malo problematični.

Pročitajte i godišnji horoskop za 2019.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku