horoskop-za-danas-decembar
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. decembar 2015. godine

Jarčevi su danas fatalni za Vage, kod Vodolije bura na pomolu, Blizanci završavaju jednu i počinju ljubavnu priču, a Ovan ulazi u emotivni post. Danas je subota, dan Saturna, a ovo je dnevni horoskop za 19. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Jedan muškarac vam sigurno neće moći toliko biti od pomoći ovaj put koliko mlađa ženska osoba koja svojim stavom mnogo obećava. Sa njo svakako možete očekivati početak saradnje u pozitivnom smislu pa se savetuje da ovog puta započnete svoj posao ali u ortakluku.

Ljubav: Emotivno suvi danas pa se ne savetuje previše rasplinjavanja na ovom segmentu. Izuzetnih situacija neće biti jer ovaj put imate mirnu luku do sledećeg puta.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

BIK

Posao: Početak dana mnogo toga obećava međutim sve može biti na nivou samo obećanja pa se savetuje oprez prilikom poslovnog opredeljenja kako nebi imali dodatnih problema. Oslonite se na svoju intuiciju i osećaj iz stomaka jer niste početnik u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Moguće je da ćete imati romansu sa mlađom osobom koja će vam svakako osvežiti dan koji možete ovaj put dugo pamtiti.

Zdravlje: Mali problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao: Mala neprijatnost u toku dana vas ovaj put neće zaobići pa se pripremite u duhu harikirija ovaj put za izazove jer ovu lekciju morate da naučite. Kroz to su svi prošli pa je došao red i na vas. Savet je da se puno ne opirete već izuzetno dobro sagledate celu situaciju.

Ljubav: Karmička ljubavna priča ovaj put na polju vaše ljubavi imaće malo jači aspekt koji će vas uporno upozoravati da treba nešto da završite kako biste krenuli u novu priču. Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje: Savetuju se radikalne metode lečenja.

RAK

rak-horoskop
Pixabay.com

Posao: Situacija u toku dana može da se promeni zbog eventualnih propusta pa se savetuje izuzetan oprez što se ovog segmenta tiče. Situacija je malo više pogodnija za predstavnike muškog pola. Žene su ovde na drugom mestu po povoljnosti.

Ljubav: Neke stvari ćete zauvek zapečatiti pa se pazite svojih odluka jer iza njih morate da stojite duže vreme. Nešto nepovoljnija situacija za žene.

Zdravlje: Mala depresija na pomolu ovaj put.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share