Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 18. januar 2016. godine

Lav koristi tajne kanale, Vaga ne može da se opusti, Škorpija u tajnoj vezi, Vodolija pod pritiskom, a Ovan ima poslovni procvat i partnersku krizu. Ovo je horoskop za danas, 18.01.2016.

OVAN

Posao: Oni koji se bave privatnim poslom, imaće odličan dan i moći će da se dovoljno opuste na polju finansija kroz veći novčani priliv. Nije na odmet da se dodatno angažujete kroz polje posla jer možete imati višestruko dobre zarade i da se ne pokajete zbog odlično iskorišćene šanse ovaj put.

Ljubav: Partner je još uvek hladan i na distanci i vi tu ne možete posebno da se angažujete oko promene osim da odete. Neke stvari ne morate da trpite doveka.

Zdravlje: Možda vam se ponove neke stvari od ranije koje niste planirali. Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Imate izuzetno dobar dan pred sobom i nemate razloga za veću brigu. Volećete da kuvate da se bavite baštovanstvom… svim onim suptilnim stvarima koji su deo vaše prirode. Posebno, žene će se osećati dosta prijatno u svojoj koži.Imate dovoljno pozitivnu energiju da se osećate dosta pozitivno.

Ljubav: Vaš partner ako ne bude dovoljno zadovoljan sobom svakako ima vas pored sebe pa ćete mu na neki način ulepšati dan.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

BLIZANCI

Posao: Podsvesno ste vezani za svoj novac i niste neko ko je pasivan u svom stavu što se matreijalnih stvari tiče. Dovoljno je to što imate dobru ideju kako da unovčite svoje znanje. Vaše finansije igraju veliku ulogu kroz polje vašeg partnera jer ste neko ko dobro komunicira sa drugim ljudima a novac možete dobiti i kroz brak.

Ljubav: Niste površni u vezi i imate dovoljno razloga da se sa parnerom dovoljno sporazumete oko zajedničkog života.

Zdravlje: Imate slabu cirkulaciju.

horoskop-vaga-dnevni-horoskop
Picjumbo.com

RAK

Posao: Vaš društveni život je izuzetno bogat i dosta vremena provodite u toj atmosferi. Možete biti dovoljno otvoreni i da lepo plivate u celoj situaciji. Još uvek imate dovoljno dobru priliku za zaradom pa se polje posla koje je još uvek aktivno otvara na jednom drugačijem nivou kroz koji dobijate dovoljno dobre vibracije.

Ljubav: Možete biti u nekoj vrsti sukoba sa partnerom. Neka situacija može da vam prouzrokuje stres pa se pripazite.

Zdravlje: Trebalo bi da se čuvate stresnih situacija.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link