Lava guši ego, Ribe strastvene, Vaga puni baterije, Škorpija blizu rešenja, Vodolija spremna za promenu, Ovan u akciji, Strelac otvoren, Blizanci kolebljivi, Jarac u padu, Devica dosledna, Bik polako gazi, Jarac i Rak u ozbiljnoj priči. Ovo je horoskop za danas, 17.02.2016.

OVAN

Posao: Poslovna strana vam nije loša. Imali ste ideje i konkretno ste sada u akciji koja vam donosi profit. Budite na nivou zadatka i sve će biti u savršenom redu. Savet dana po runi koja je primarna na vašem polja finansija je da se na vreme pripremite na eventualne gubitke koji su više jedna vrsta ulaganja. Fehu sam po sebi donosi blagostanje.

Ljubav: Osoba sa kojom ste bili često u sukobu može da doprinese nešto konkretno vama lično. Nećete biti imuni na nečije udvaranje.

Zdravlje: Imate solidne aspekte, možete da odahnete.

BIK

Posao: Vaša materijalna priroda vam ne dopušta da budete gubitnik. Spremni ste da zasučete rukave i date sve od sebe kako biste poboljšali stanje svog računa. Priliva će biti, ali kada se dovoljno dobro uvežbate kroz praksu i budete dosledni svom zadatku. Saturn vam ne dozvoljava brzo rešenje problema.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, nemate puno izbora osim da eventualno pristanete da se družite sa osobom koja vam se odavno udvara.

Zdravlje: Bez većih promena.

dnevni-horoskop-zdravlje-pesak
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Možete biti pod većim uticajem Meseca pa se savetuje da se držite starog pravila i da ne menjate svoje mišljenje. Možete biti izuzetno kolebljivi. Dobra strana vaše ličnosti jeste da ste spremni mnogo toga da dajete svojoj porodici. Posvetite vremena malo i sebi.

Ljubav: Bićete spokojni pored stalnog partnera i nećete se nešto preterano odvajati od svoje polovine. Savetuje se da sačuvate svoju individualnost.

Zdravlje: Opuštajte se.

RAK

Posao: Vaša kardinalnost dolazi do izražaja. Volite da naređujete i nećete biti toliko pasivni. Savetuje se da ponekad spustite ton u konverzaciji sa ljudima kako bi što brže došli do dogovora u situacijama kroz koje ćete da prođete. U suštini se nećete baš štedeti.

Ljubav: Jarac je ozbiljna priča. Ono što ste zamislili može da vam se i ostvari, jer ste uspeli da prevaziđete svoje komplekse i vreme je da se vi sami pitate za svoj status trenutno.

Zdravlje: Možete biti uznemireni.

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here