dnevni-horoskop-ljubavna-poruka-sms
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 12. mart 2016.

Ovan na raskrsnici, pred Bikovima novo poznanstvo, Blizanci se zaljubljuju, Rakovi vredni, Lavovi egoistični, Device na nivou zadatka, Vage prave pogrešan izbor, Škorpije primaju izjave ljubavi, inostranstvo spremno za Strelčeve, Jarčevi imaju previše posla, prijatna iznenađenja za Vodolije, a Ribe pune ideja. Ovo je horoskop za danas 12. mart 2016. godine.

OVAN

Posao: Bili ste pod velikom tenzijom i nemate veliki motiv da nastavite istim putem. Trenutno se nalazite na raskrsnici koja vam donosi nove šanse, ali i nove padove. Budite intuitivni prilikom izbora. Možete imati velike šanse da uspete u nameri koju trenutno imate.

Ljubav: Partner vam je desna ruka. Nezamenljiv je. Svesni ste da ste dobro izabrali i da nemate nameru da se pravdate za ranije pokušaje koji nisu uspeli.

Zdravlje: Pospani ste.

BIK

Posao: Vaša materijalna strana nadjačava razum. Imate motiv da zaradite mnogo više nego, što realno i možete. Pokušajte da se stišate kada su vaši ciljevi u pitanju i da se konsultujete sa kolegama oko eventualnih izmena vaših aktivnosti.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imate motiv da se nešto konkretno promeni na emotivnom planu. Upoznajete solidnog, potencijalnog partnera, koji vam šalje pozitivne vibracije.

Zdravlje: Manja nervoza.

danasnji-horoskop-ljubav-posao
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ortaci su vam izuzetna podrška. Ono što se od vas traži, jeste da se prilagođavate isuviše za vaš ukus. Pokušajte da izbrojite do deset, pa tek tada recite šta ste imali na umu. Možda promenite mišljenje o nekim ljudima u vašem okruženju.

Ljubav: Ukoliko imate simpatiju o kojoj često mislite, snovi mogu da vam se ostvare i postanu java. Možete se zaljubiti bez obzira na status koji imate.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao: Želite da radite više nego što ste zaduženi. Vaš preduzetnički duh neko od kolega može pogrešno da protumači pa da se dese određeni sukobi kada su nečiji interesi u pitanju. Pokušajte da nastupite sa diplomatskim stavom.

Ljubav: Nemate neku veliku ljubavnu priču još uvek. Mislite da vas parter poamlo vara i da nemate na koga da se oslonite. Povedite računa o svom ponašanju.

Zdravlje: Nije na zavidnom nivou.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow