Jarac i Ovan u ljubavi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Bik lider, Blizanci na ceni, Rak naivan, Lav prosečan, Devica u rutini, Vaga obmanuta, Strelac u rivalstvu, Ribe umorne od pogrešnih odluka.  Ovo je horoskop za danas, 11.02.2016.

OVAN

Posao: Ono što vi trenutno imate je odraz vašeg trenutnog stanja. Na momente se osećate kao da ste isuviše dobri, ali za nekoga drugog. Niste bili svesni svojih kvaliteta u trenutku kada ste potpisali ugovor o radu. Potražite svoje mesto na nekom drugom uglu, jer ste isuviše potrošeni sa idejama na aktivnostima koje obavljate.

Ljubav: Jarac je idealna prilika koju imate pred sobom. Bićete zadovoljni nečijim stavom na polju emocja jer će vas na nekom nivou dovoljno ispuniti. Niste imuni na nečije čarobne reči.

Zdravlje: Osećate se sjajno.

BIK

Posao: Imate solidno poslovno okruženje koje vam imponuje. U sredini u kojoj vi radite možete očekivati unapređenje jer ste bili izuzetni u svom radu do sada. Nagrada je očigledna i bez obzira na celu situaciju koju ste prošli slede ovacije koje ste tražili utabanom stazom bez izuzetka. Saradnici će ići vašim stopama jer ste im na neki način uzor.

Ljubav: Podložni ste promeni na emotivnom planu. Osoba sa kojom ste trenutno u vezi nije bila tu kada vam je bila najpotrebnija. Sledi racionalna odluka.

Zdravlje: Opuštajte se povremeno.

dnevni-horoskop-ljubavni-par
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Saradnici vas na neki način dovoljno cene u stavu koji protežirate već neko vreme. Budite otvoreni u svojim idejama kako bi i ostalim članovima pomogli u onome što radite. Bitan vam je simbiozni rad koji možete postići samo u grupi.

Ljubav: Radite trenutno jedan manji test jer imate pratnera koji vam nije otvoreno priznao neke činjenice. Imate stav jednog detektiva. Slobodni su u drugačijoj priči jer ih trenutno ne interesuje u većoj meri emotivni status.

Zdravlje: Problematika sa kostima može biti dugoročna.

RAK

Posao: Mogućnost eksperimentisanja na radnom mestu može da vam napravi jednu neprijatnost koje za sada niste svesni u toj meri. Neko bi mogao namerno da vas uvuče u ovu priču kako bi na neki način postigli nešto više novca ali ste isuviše otvoreno prišli. Ne otvarajte se previše nekome ko ne zavređuje vašu pažnju.

Ljubav: Nešto može da se iskomplikuje u priči. Partner je samoživ i ne dopušta da mu priđete. Biće na distanci dovoljno dugo kako bi kontrolisao vaše emocije.

Zdravlje: Ne nervirajte se previše kako ne biste imali problem sa pritiskom.

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here