Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. mart 2016. godine

Ovan u borbi sa svetom, Bikovi se udvaraju Blizancima, Rak vuče stare probleme, izuzetan period pred Lavovima, Devicu obara s nogu Bik, Vage da pripaze s novcem, Škorpija ide na poslu, Strelac broji novac, Jarčeve očekuje nagrada, predah za Vodolije, a Ribe se spremaju za putovanje. Ovo je horoskop za danas 11.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Manji poslovni sukobi vas dovode do nepotrebne glavobolje. Niste trenutno u stanju da se do te mere kontrolišete, koliko umete da se direktno postavite kod aktivnosti za koje ste trenutno zaduženi.

Ljubav: Vaše srce je pomalo prazno. Ne umete da se snađete na ovom segmentu. Pomislićete da je ceo svet protiv vas.

Zdravlje: Posvetite pažnju svom zdravlju.

BIK

Posao: Ukoliko ste mislili da ste sami na poslu, koji vam donosi izvesnu satisfakciju, možete uvideti da to i nije baš tako. Kolege su spremno dočekale da vas podrže i naravno da osete finansijsku satisfakciju, u svakom slučaju.

Ljubav: Ukoliko ste sami nije na odmet da se malo više družite i da se spremite za večernji izlazak. Možete da sretnete značajnu osobu.

Zdravlje: Izbacite slatkiše.

Pixabay.com
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Po prirodi ste neko ko ne može ponekad da se osamostali pa ste skloni da se okrenete ortakluku. Ova solucija nije loša. Imate i nekoga na koga možete da se oslonite pa se savetuje udruživanje. Pokušajte da donesete ideje u grupi.

Ljubav: Što se emocija tiče, ne morate da dramite ukoliko ste sami. Bićete prijatno iznenađeni. Možda vam se bude udvarao jedan Bik.

Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Niste prevazišli probleme od ranije. Morate da ih rešite i da se oslobodite krivice, koju ste sami sebi nametnuli. Možete se nadati boljim danima u svakom slučaju, jer ste to i zaslužili. Bićete zadovoljni za neko vreme.

Ljubav: Partner je izuzetno uviđajan i nemate potrebu da se pravdate, ako ste možda, zaboravili na nešto što ste obećali da ćete da uradite.

Zdravlje: Psiha vam je pojačana.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link