Lav gubi iluzije, Vaga se vrti u začaranom krugu, Jarac u zabludi, Ribe zahtevne. nova energija za Ovna, trzavice za Bika, Vodolija ima velike želje, Devica igra na šarm i inteligenciju, Blizanci propuštaju šanse, Škorpija lubomorna a pasivna, Rak konačno smiren, Strelac dobija zaostalu zaradu. Ovo je dnevni horoskop za 01.03.2016.

OVAN

Posao: Vaša loša sreća se neće protežirati u nedogled. Ako ste imali loše poteze, sada dolazi period koji donosi sasvim novu energiju. Budite spokojni na putu kojim ste krenuli da rešavate svoje probleme.

Ljubav: Partner je neko ko je zauzet svojim ličnim problemima. Pokušajte da se zabavite  sa ljudima koje niste odavno videli. Budite društveniji.

Zdravlje: Nesanica.

BIK

Posao: Mada ste se dovoljno angažovali, biće trzavica u narednom periodu. Bićete pomalo izrevoltirani zbog tuđeg stava koji se neće poklopiti u nekim segmentima sa vašim. Budite komunikativniji i pokušajte da saslušate i drugu stranu kako ne biste došli u nepotreban sukob.

Ljubav: Osoba plave kose je neko ko vam je trenutno u glavi. Budite otvoreniji i pokušajte da kokretizujete celu stvar.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

horoskop-mudrost-sova
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Vaša kolebljivost može da vas staje dobrih poslovnih šansi. Bićete opterećeni nečim od ranije i bićete pomalo u grču. Ne dozvolite da vam se ovo desi, jer sigurno imate i po neku dobru ideju da se stvari okrenu u vašu korist.

Ljubav: Imate dosta dobre aspekte da se zaljubite u svog šefa. Imaćete dosta dobre vibracije na polju ljubavi a naročito ako ste već u jednoj solidnoj vezi.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Ukoliko ste student možete imati dovoljno dobre aspekte da položite test ili ispit koji odavno vučete. Budite u dobrom fokusu jer vam se može isplatiti. Ako kojim slučajem tražite zaposlenje, možete svoju šansu naći na polju inostranstva koje je dosta široko otvoreno.

Ljubav: Ako ste slobodni, možete očekivati solidna dešavanja na ovom segmentu bez izuzetka. Budite spokojni kada je vaš stalni partner u pitanju, jer neke sitnice ćete jako dobro da podnesete, koje su vas u suštini iritirale.

Zdravlje: Kukovi su vam slaba tačka.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here