Beograd Vesti

Divlji takstista drsko opljačkao Hrvatice u Beogradu i provod im pretvorio u pakao

divlji taksi

Dve devojke iz Hrvatske doživele su vrlo neprijatno iskustvo u Beogradu, nakon što su praktično kidnapovane.

Nažalost, nije retkost da divlji takstisti izvaraju turiste u Srbiji i da im vozikajući ih okolnim putem svoju uslugu naplate astronomski.

Međutim, u poslednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, tvrdi se da su žrtve bile dve devojke iz Hrvatske. Njih je navodno prevario jedan mladić, a kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimku sa sigurnosnih kamera, vozilo nema nikakve taksi oznake.

– Dve devojke iz Hrvatske su u petak veče opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutru. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara. Kada su odbile zaključao je vrata i pretio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije želeo da vrati, izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimak kamere u ulici gde ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija kola ali možda neko može da prepozna ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd, a prenosi Kurir.

Devojke mole da im se javi neko ko uspe da prepozna vozilo ili je eventualno imao slično iskustvo.

Izvor: Instagram/MojBeograd, Kurir

7 minuta vožnje – 2.000 dinara: Novosadski divlji taksisti prebacili na Exit tarifu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

59 Shares
Share via
Copy link