Magazin Svet

Direktor škole popio otkaz zbog seksi fotki, mame pokrenule peticiju da se vrati na posao

direktor-seksi

Direktor ne propušta priliku da ponosno pokaže svoje izvajano telo, dobro uvežbano u teretani.

Konrado Salazar je mladić kom je povereno da vodi jednu osnovnu školu u meksičkoj saveznoj državi Kolimi. Zbog svog izgleda postao je izuzetno popularan, toliko da su tamošnji mediji pisali o njemu kao o najboljem frajeru.

Direktor ne krije da objavljuje provokativan sadržaj na društvenim mrežama, pa tako na njegovom Instagramu i TikTok-u možete da vidite brojne fotografije na kojima su pločice u prvom planu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Conrado Salazar (@conrado_salazar)

Atraktivnog direktora prati preko 130.000 ljudi, a mediji su pisali da su majke đaka jednom prilikom pokrenule i peticiju. Da li zbog načina na koji obavlja posao ili njegovog izgleda, prosudite sami. Kada se u školi saznalo da Konrado objavljuje provokativne fotografije, doneta je odluka da bude smenjen, prenosi zena.blic.rs.

To se i dogodilo, a onda su gospođe organizovale peticiju i pobrinule se da se hitno vrati na mesto direktora. Ono što je zanimljivo, to je da Konrado deci i predaje jedan predmet, zbog nedostatka zaposlenih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Conrado Salazar (@conrado_salazar)

Iako direktor najčešće objavljuje fotografije sa plaža i iz teretane, često se pohvali fotkama sa decom iz škole. Ova vest je privukla dosta pažnje, pa se na mrežama mnogi šale kako se „mame ne bune ako im deca popuste u školi“.

Izvor: zena.blic.rs

Finska premijerka oduševila seksi rokenrol stilom, kratki teksas šorts za spas planete

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap