Novi Sad

Pali dileri u Novom Sadu, nađeno im više od 1.000 „eksera“, kocka „spida“, 1 kg marihuane

dileri-novi-sad
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su 2, 8 kilograma narkotika i uhapsili S. Š. (23) i A. Š. (21) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana osumnjičenih, policija je pronašla 1.740 grama marihuane, 690 grama amfetamina, 1.006 tableta „ekstazija“, tri digitalne vage i znatnu svotu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koju sumnja da je stečena prodajom narkotika, piše Telegraf.

droga-novi-sad-marihuana
Foto: MUP

S. Š. i A. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, sumnja se da su oni, prethodno, prodali drogu dadesetjednogodišnjem mladiću i devetnaestogodišnjoj devojci protiv kojih će biti podnete krivične prijave, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga

droga-novi-sad-ekseri-spid
Foto: MUP

Penzioner iz trošne kuće sa Fruške gore optužen za šverc 800 kg kokaina na pravdi boga. Sada je konačno oslobođen, a ovo je njegova priča

611 Shares
611 Shares
Share via
Copy link