Magazin Srbija

Devojku 5 meseci tukli, silovali štapom, primoravali na prostituciju, pa prodali za 200€

kuca-aleksinac
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Aleksinčanima Zoranu B. (32), njegovoj sestri Danici B. (24), supruzi Egzoni T. (24) i njihovom rođaku Oliveru M. (24), Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana jer su pet meseci seksualno eksploatisali dvadesetogodišnju devojku.

Dvojica muškaraca kao i Dejan. P. iz okoline Merošine, koji je u bekstvu, osumnjičeni su za trgovinu ljudima dok se ženama osim ovog, na teret stavlja i krivično delo silovanja.

Njihova žrtva bila je Nišlijka, koja je namamljena u Aleksinac, silovana i primoravana na prostituciju širom Srbije, a zatim i prodata u radi prinudnog braka u jedno selo kod Smederevske Palanke.

Devojku je neprestano tučena, ponižavana i podvođena desetinama muškaraca uz pretnju da će biti ubijena.

– Prva je sa devojkom stupila u kontakt i to preko Fejsbuka osumnjičena Danica i ponudila joj da bude dadilja njenoj deci, iako to nikako ne bi mogla da plaća s obzirom na to da žive u veoma lošim materijalnim prilikama. Aprila meseca prošle godine dvadesetogodišnjakinja je stigla u njihovu kuću u Aleksinac, gde je Danica odmah počela da je tera da spava sa njenim bratom Zoranom. Ona se tome usprotivila, ali su je oni pretukli pa je bila prinuđena na seksualne odnose sa njihovim rođakom Oliverom – priča jedan od izvora blizak slučaju.

– Nakon nekoliko dana počeli su da joj dovode mušterije u svoju kuću preteći da će je ubiti ako ne udovolji njihovim zahtevima. Vodili su je sa sobom po čitavoj Srbiji jer se bave otkupom sekundarnih sirovina, a Nišlijka je bila prisiljena da u njihovom kombiju prima mušterije. Jednom prilikom su se našli u okolini Merošine gde je Zoran preko svog prijatelja Dejana P. takođe devojci našao muškarce koji su plaćali za seks sa njom. Uzimali su manje sume, hiljadu do dve hiljade dinara, jer im je svaki dinar bio dragocen s obzirom na to da su neprestano bili u dugovima. Danica i Egzona su jednom prilikom nekim štapom silovale devojku pa se one terete i za ovo krivično delo – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem, prenosi Nova.rs.

Zoran je stupio u kontakt sa čovekom iz Smederevske Palanke koji je tražio snahu, pa su mu je prodali za 200 evra.

– Međutim, taj muškarac se ubrzo javio Aleksinčanima i tražio da uzmu devojku a pare mu vrate, jer navodno nije htela da spava sa njegovim sinom. Oni su otišli po nju i nastavili da je teraju da se prostituiše. Krajem avgusta prošle godine iskoristila je trenutak njihove nepažnje i pobegla – navode izvori.

Kako saznajemo, na saslušanju pred istražnim organima, osumnjičeni nisu negirali da se devojka prostituisala, što nisu ni mogli s obzirom na veliki broj svedoka, ali su krivicu prebacivali jedno na drugo.

– Zoran je tvrdio da on nema ništa sa ovom nečasnom rabotom te da mu je sve namestio Oliver koji je godinama bio u zatvoru zbog brojnih krivičnih dela. Isticao je da je on podvodio devojku, te da je ona samo živela u njegovoj kući. Sa druge strane Oliver je odbacio ove optužbe već je tvrdio da je devojku pronašao na ulici nakon što je Danica isterala iz kuće jer nije znala ništa da radi. Tvrdio je da je ona bila Zoranova ljubavnica a da je on bio samo paravan, odnosno da je pred njegovom ženom tvrdio da je dvadesetogodišnjakinja njegova devojka. Kazao je i da je Zoran podvodio ali da je on samo vozio te da je sa devojkom spavao par puta ali uz njen pristanak – kažu sagovornici. Kako saznajemo, tvrdili su da je devojka lažljivica jer je sklona fantazijama.

Komšije četvoro Aleksinčana kažu da su neprestano bili u dugovima zbog čega su prodali kuću.

– Iz Aleksinca su se krajem oktobra prošle godine doselili u selo Glogovica gde su kupili kuću. Iznenadio sam se kada sam u utorak oko šest sati ujutro videlo četiri policijska vozila u našoj ulici. Izletelo je desetak policajaca i odvelo sve četvoro. Sad je u toj kući samo Zoranov brat, šestoro dece je odvedeno u hraniteljske porodice. On tvrdi da ni Zoran, ni njegova sestra ni žena nisu ništa krivi već da im je sve zamesio taj Oliver. Rekao mi je da se devojka sa njim spanđala i da je on doveo kod njih a zatim je terao da se prostituiše. Čak je kazao da se ona posle zaljubila i njega, ko će ga znati šta se zaista tu dešavalo – rekao je komšija uhapšenih ljudi.

Horor u Beogradu, deda (61) dva puta silovao maloletnu unuku

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link