Dogadjaji

Devojke u bioskop! Premijera filma „Beba Bridžit Džons“

Premijera filma „Beba Bridžit Džons“ održaće se u četvrtak 8. septembra u 20 sati u bioskopu Arena Cineplex, a tom prilikom  biti organizovna i još jedna Ladies Night.  Ženski deo publike očekuju pokloni iznenađenja, a  najsrećnije posetiteljke dobiće Glam Box, kutiju ekskluzivne kozmetike. Karte za film su u prodaji.

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem, Bridžitin „srećni do kraja života“ plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

BEBA BRIDŽIT DŽONS 4

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od gospodina Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica…

Još filmova potražite ovde

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow