Magazin Novi Sad

Novosađani u šoku, devojke prošetale centrom grada sa neobičnim rekvizitom (VIDEO)

Devojka sa gumenim penisom
Foto: screenshot / Instagram / serbialive_novisad

Leto i toplo vreme su stigli, treba kupiti rekvizite za plažu, čak iako je samo Štrand vaša destinacija zaovogodišnje rashlađivanje.

Mnogi se odlučuju za kojekakve dušeke i šlaufe u obliku jednoroga, pice i ko zna čega, međutim jedna devojka se odlučila za neobičnu varijantu, koju je ponosno prošetala centrom Novog Sada.

Naime, kako je prenela Instagram stranica serbialive_novisad, prošle večeri su pored tržnog centra „Bazaar“ prošetale dve drugarice, od kojih je jedna nosila veliki penis na naduvavanje.

 

Da li se vraćala sa plaže, ili je krenula na devojačko veče, ne znamo, ali je sama pojava izazvala reakciju prolaznika, posebno ekipe dečaka koja se u tom trenutku mimoilazila sa devojkama.

Video je u kratkom roku videlo nekoliko hiljada ljudi, a nisu izostali ni komentari na društvenim mrežama.

„Pazi klinca kad je provalio“, „Dildo Begins iz Gospodara prstenova???“, „Hahahaha, kraljica“, „Pitam se gde je kupila?“, „Roditelji su ponosni, siguran sam“, „Devojačko na pomolu“ – dobro su se zabavljali korisnici Instagrama.

A očito su se dobro zabavile i devojke, koje nisu marile za poglede znatiželjnika, dok su bezbrižno prošetale veliki ružičasti penis na naduvavanje kroz sam centar grada.

Finskom olimpijcu zaledio se penis tokom trke, pa umalo poludeo od bolova

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

789 Shares
789 Shares
Share via
Copy link