Horoskop Ljubavni horoskop

Devica, Strelac i Jarac 16. septembra kao da otkrivaju magični recept za ljubav

par

Postoji nekoliko prelomnih perioda u godini kada se osećamo kao da bi trebalo da se dobro zabavljamo u našim ljubavnim životima, a sredina septembra je definitivno jedan od tih trenutaka. Kad god sezona počne da pokazuje promene, ne možemo a da se ne osećamo kao da želimo da se zaključamo u sobi ogrnuti samo ljubavlju.

Drugim rečima, kada se vreme promeni, želimo da znamo da su naši ljubavni životi netaknuti kako bismo se osećali sigurno kako se godišnja doba menjaju. Imamo sreće jer od 16. septembra 2022. godine imamo mnogo čemu da se radujemo, u smislu romantične ljubavi.

Od tranzita koji su na našoj strani, imamo sekstil Meseca i Jupitera, što nas automatski čini da se nadamo da idemo u dobrom pravcu u našim odnosima, a taj tranzit je podržan od strane Mesečevog kvadrata Venere. Zajedno, ovi kosmički događaji čine da se osećamo kao da možemo da sanjamo velike snove i da ostvarimo sve ono šta smo zamislili. U ljubavi, bez obzira da li smo sa nekim posebnim ili ne, osećamo da možemo da rastemo, odnosno da ništa ne zaustavlja protok pozitivne energije.

Možemo ući u jesen znajući da smo u redu u našoj sadašnjoj vezi, ili možemo biti veoma optimistični u pogledu pronalaženja prave osobe sa kojom bismo podelili poslednje mesece ove godine. Neki znakovi će šansu za ljubav iskoristiti bolje od drugih:

Devica

Kao da ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, ali na duge staze, zaista volite osobu sa kojom ste i nemate nameru da budete ni sa kim osim sa njom.

Tokom Mesečevog kvadrata sa Venerom ponovo ćete početi da cenite ovu osobu, iako ste skloni da je bacate unaokolo kao da vam veoma malo znači.

Razmazili su vas, a pošto vam dozvoljavaju da se prema njima ponašate loše, morate da ispitate svoje ponašanje: zašto se prema njima ponašate loše?

To je zato što se plašite da će vas loše tretirati i zato ih pse trudite da ih preduhitrite. To je vaš način ispoljavanja moći, ali kako se jesen približava, osećate se manje skloni da započnete svađe i više ste zainteresovani da znate da je vaš ljubavni život siguran i da ne idete nigde.

Gledajte, ovo je vaš život i živećete ga kako želite, dobro je što ste raspoloženi za „čuvajte partnera“ opciju jer on vas sigurno voli.

Strelac

Vaš ljubavni život je jedno od onih iskustava koje vam ili daje sve što vam je potrebno, ili vam daje samo čisto razočarenje. Na sreću, tokom ove sezone, osećaćete se pozitivno i dobro u vezi sa osobom sa kojom ste.

Želite da možete da verujete ovoj osobi svim srcem i dušom, a kako se čini, ona veoma poštuje ko ste i šta joj donosite. Vaš partner zna kakva ste osoba i da kada ste dobri, skoro ste previše dobri da biste bili istiniti, a ipak, vi ste prava stvar kada je ljubav u pitanju, i to ih inspiriše da budu isto takvi sa vama.

Ne škodi ni sekstil Meseca sa Jupiterom, jer je ovo tranzit koji će vas odvesti do mesta gde se konačno osećate dovoljno bezbedno da se jednostavno opustite i verujete u budućnost.

Zajedno, vi i vaša posebna osoba možete da ponesete ovu ljubav do kraja. Verujte u to i dozvolite da vas iskustvo ljubavi iznenadi.

Jarac

Davno ste se zaljubili i nikada niste prestali da razmišljate o ovoj osobi iako ste je na kraju ostavili i zbližili se sa nekim drugim. Ovu osobu držite na počasnom mestu u svom srcu, a tokom Mesečevog kvadrata sa Venerom, možda ćete osetiti potrebu da doprete do nje.

Na kraju krajeva, prošlo je toliko vremena i ostali ste u kontaktu sa njom, ni ona nije u vezi ni sa kim sa kim želi da ostane, a to bi mogao biti podsticaj da vas dvoje konačno sebi date tu drugu šansu .

Nikada niste toliko ozbiljno shvatali ideju o drugoj šansi, ali sada je vidite kao čist, ostvariv potencijal.

Očekuje vas veliko iznenađenje jer izgleda kao da će se mnogi od vas zapravo ponovo sastati sa tom jednom posebnom osobom; onom koju ste oduvek voleli.

Ženski ljubavni horoskop do kraja 2022: Jarca izjeda ljubomora, veliki izazovi pred Bikom

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap