Magazin

Detalji ubistva u Zrenjaninu: Molio suprugu da ga ne ubije pred detetom, ubola ga u glavu i vrat

zrenjanin-ubistvo

Javnost u Srbiji ostala je u šoku posle vesti da je nekadašnja nastavnica iz Zrenjanina Stanislava M. (41) uhapšena zbog sumnje da je sa dva noža ubila supruga i to navodno naočigled njihove petogodišnje ćerkice i komšija.

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući.

– Ona je najpre supruga napala nožem u kući dok je spavao. On je pokušao da pobegne i sav krvav istrčao iz kuće na ulicu, ali ga je ona sustigla i dokrajčila ubodima u vrat i glavu. Branislav M. je od zadobijenih povreda preminuo u urgentnom centru zrenjaninske bolnice – priča za Kurir izvor iz istrage.

Kako za taj list kaže njihov prvi komšija, on je navodno video šta se sve desilo.

– Čuo sam oko osam sati buku, zapomaganje i krike u susednoj kući. Izašao sam u dvorište. Video sam komšiju kako istrčava na ulicu i pada nasred puta. Njegova žena ga je jurila, i to sa dva noža. Kad ga je stigla, zadala mu je nekoliko uboda nožem u glavu i vrat. Mislim da ga je tada dokrajčila. Pre nego što je pao na zemlju, molio je da to ne radi. Vikao je: „Nemoj, nemoj zbog deteta!“ Dete je, nažalost, sve gledalo i plakalo – priča M. K. pokazujući krvave tragove po ulici.

Spustila noževe i uzela dete

Zatim je prema rečima komšije spustila noževe i ušla u kuću.

– Uzela je ćerkicu i ključeve od automobila. Komšije su je zadržale i uzele joj ključeve. Mirno je reagovala i sačekala policiju. Jedan od komšija je uzeo dete i odveo ga u kuću. Kasnije je Centar za socijalni rad preuzeo devojčicu – prenosi ovaj list reči svedoka.

Jedna od komšinica kaže da nije delovalo da imaju bračnih problema.

– Nisu odavali utisak da su imali problema u braku. Zaista je strašno ovo što se dogodilo – odmahivala je u neverici rukom jedna od komšinica.

Prema rečima meštanke koja nije želela da se predstavi, Stanislava M. je više puta davala otkaz, a nakon nekog vremena bi se vraćala na posao.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu.

Meštani u šoku

Prema prvim informacijama, Branimir je radio kao programer u jednoj zrenjaninskoj firmi. Kako navodi list, susedi para i dalje su u šoku posle svega što se desilo.

– U ovoj ulici uglavnom sada žive mlađi ljudi. Neki od njih su se nedavno doselili. Kupili su i preuredili kuće. Sve su to mirni i porodični ljudi. To je bio slučaj i sa njima. Ko bi rekao da ovako nešto u našem kraju može da se dogodi – pričaju meštani ovog kraja Zrenjanina.

TRAGEDIJA u Zrenjaninu: Nastavnica ubila muža pred očima petogodišnje ćerke?!

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link