Magazin

Detalji optužnice koji otkrivaju sve izopačenosti Rona Džeremija

ron
Printscreen

Porno zvezda Ron Džeremi tereti se za seriju silovanja, zlostavljanja i nasilničkog ponašanja, a optužen je po više od 30 tačaka optužnice i preti mu nekoliko doživotnih robija. Detalji iz sudskog procesa polako dospevaju u javnost, a prosto je neverovatno da se neke optužbe navode još iz perioda s kraja prošlog veka.

Konkretno, iz kancelarije okružnog tužioca  rečeno je da se u optužnici nalazi 21 žrtva i ponašanje koje datira od 1996. godine. Tačke uključuju 12 nasilnih silovanja, sedam prisilnih oralnih kopulacija, šest seksualnih nasrtaja i dva silovanja dok je žrtva spavala ili bila u nesvesti, prenosi Nova.rs.

Džeremiju se pripisuju stravični zločini – maltretiranje, verbalno i fizičko zlostavljanje, uriniranje po žrtvama, premlaćivanje, rezanje i mnoge druge boleštine.

Detalji optužnice su uznemirujući jer se među više od 30 tačaka mogu videti vezivanje žrtava pre brutalnog silovanja, prisilni odnosi sa osobama koje su maloletne, ili osobama koje su bez svesti, penetracija stranim predmetom, nasilna sodomija…

Seksualno zlostavljanje 15-godišnjakinje koje mu se stavlja na teret navodno se dogodilo na zabavi severno od Los Anđelesa 2004. Mnogi drugi incidenti navodno su se dogodili u baru u zapadnom Holivudu, navodi se u saopštenju.

Džeremi (68) se izjasnio da nije kriv, a još prošle godine kada je uhapšen određena mu je kaucija od 6,6 miliona dolara. U tom trenutku je bio optužen za „samo“ tri napada i već mu je pretila doživotna.

Sada, kada je osuđen na osnovu 30 tačaka optužnice, suočava se sa maksimalnom mogućom kaznom od 330 godina zatvora.

Ron Džeremi optužen za silovanje 21 osobe, čeka ga kazna od 330 godina zatvora

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

78 Shares
Share via
Copy link