Beograd Magazin

Detalji horora na Dušanovcu: Raskinuo sa devojkom, izbo prijateljicu, pa iskrvario na smrt

dragan samoubica
Dragan Č, foto: privatna arhiva

Dragan Čoš (47) danas je na Dušanovcu napao i povredio svoju prijateljicu Milicu (22), a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke. Krv je bila na sve strane.

Prva je do leša stigla Draganova bivša devojka, koja je za medije rekla:

– Bila sam sa njim u vezi dve godine, odlučila sam da raskinem zbog maltretiranja koje sam trpela. Danas smo se videli jer je hteo da se izvini za sve. Neko mi je zazvonio na interfon, otvorila sam i videla Dragana u lokvi krvi. Jedan dečko je istrčao iz teretane i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvukao kanap iz auta i pokušali smo da mu vežemo noge, jer je prerezao preponu – kaže bivša devojka koja živi u zgradi.

Kako saznajemo s terena, Dragan Č. je najpre došao kod bivše devojke da razgovaraju. On je nakon odlaska od bivše devojke najpre napao prijateljicu, a potom sebi prerezao arteriju na butini.

On se zatim povređen vratio do bivše devojke da zatraži pomoć, a tu je njegovo telo i pronađeno.

– Neko mi je zvonio na interfon, otvorila sam vrata i tada videla Dragana u lokvi krvi. Dečko iz teretane je izašao i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvadio kanap iz auta i mi smo mu povezali nogu jer mu je bila isečena prepona. Sav je bio krvav i pokušali smo da ga održimo u životu, a imao je posekotine i na uhu. Ne znam da li se sam povredio, a usput je navodno nožem po zadnjici ubo i svoju prijateljicu – ispričala je ona.

krv stepenice
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Potresena devojka rekla je da je on u poslednje vreme bio veoma depresivan i kao da je bio pod nekim narkoticima.

– Majka mu je umrla pre dve godine i tada se vratio iz inostranstva. Bio je u depresiji, otac ga je ostavio kad je bio mali. Ne znam šta bi mogao biti motiv – završila je Draganova bivša devojka.

Komšije koje su razgovarale sa reporterom Nova.rs ističu kako su šokirani zbog ove tragedije, a nisu ni znali da se Dragan rastao od svoje devojke.

Komšije ističu da se često čula galama i kako se svađaju, ali da on nije slovio za nekog nasilnika. Često su ga viđali kako vodi u školu decu svoje devojke.

– Bila sam kod njih pre 5 dana, Dragana ima dvoje dece iz prethodnog braka, išla sam da odnesem poklone deci i on je bio tu. Danas sam čula buku i viku na ulici, ali kada sam izašla već je došla policija i sve je bilo gotovo – kaže jedna od komšinica.

Kako oni ističu, Dragan je bio nezaposlen i niko ne zna čime se tačno bavio.

Izvor: Nova, Mondo

Ubio snajku, pa izvršio samoubistvo ispred porodične kuće u Novom Pazariu

76 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap