Magazin Srbija

Gangulin saradnik ćušnuo žene tamo gde im je mesto i oduševio voditeljku TV Hepi

Aleksandru Šapiću ide sve bolje otkako je izašao iz privremene uloge lažnog opozicionara i ušao u otvoren savez sa naprednjacima. Od kada se slikao sa Aleksandrom Vučićem za Instagram, vrata predsednikovih televizija Pink i Hepi su širom otvorena za nekadašnjeg sportistu i njegove saradnike.

Na društvenim mrežama danas se pojavio video snimak gostovanja Dejana Miletića, profesora i člana pokreta SPAS Aleksandra Šapića, koji u jutarnjem programu TV Happy kaže, između ostalog, “da kod nas žene nisu bliske sa političkim razmišljanjem”.

Ono što je profesor Miletić jutros rekao, u najmanju ruku je mizogino i seksistički.

– Izazov imati političkog novinara, posebno za ženu, ja moram priznati, kod nas žene nisu bliske političkom razmišljanju i prosto ova drama koju mi prolazimo nije bliska ženama. One gledaju da pobegnu, one gledaju da nađu utočište u porodici, u ljubavi, a ne u dramatičnoj jednoj opšte društvenog kretanja – rekao je profesor Miletić, dok je Jovana Jeremić, novinarka koja vodi program, smejala.

Voditeljka  Jovana Jeremić, član Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju SPS, se toliko oduševila ovom mudrošću Šapićevog saradnika da je zamalo ustala da aplaudira. Jovana je, inače, najpoznatija po čestim nakaradnim lapsusima na TV Hepi.

Gangulin tvit o političarima bez dece je najbolji dokaz o štetnosti hlora na mozak

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link