Magazin Srbija

U velikoj akciji osim Šarića i Mišića uhapšeno još 30 osoba, advokati, sudije, inspektori

darko-saric-kuca
Foto: ATA Images, Telegraf.rs

U velikoj policijskoj akciji uhapšen je 30 osoba, među kojima su inspektori, troje sudija, među kojima su i iz Apelacionog suda, Darko Šarić i Uroš Mišić, saznaje „Telegraf.rs“ u MUP-u.

Na teret im se stavljaju tri krivična dela među kojima je i teško ubistvo.

Danas je policija privela i Šarićevog advokata Dejena Lazarevića.

MUP: Šarić uhapšen u akciji EUROPOL-a i EUROJUST-a

U međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije, uhapšeni su članovi više organizovanih kriminalnih grupa.

U Srbiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Sektora unutrašnje kontrole, Policijske uprave za grad Beograd, SAJ i Žandarmerije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike, piše Telegraf.

Uhapšeni su D.Š., za koga se sumnja da je organizator pomenute organizovane kriminalne grupe i članovi OKG D. L., D. O., U. R. i D. M., a za ostalim članovima se intenzivno traga.

Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Uhapšen Darko Šarić, pao i poznati navijač Crvene zvezde Uroš Mišić

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

84 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap