Magazin

Darija Kisić je mačka i po, gde ona prođe vrata se iskrive, a prostor i vreme deformišu

dkt fotosop
Foto: Instagram/darijakisictepavcevic, foto: printscreen

Ministarka Darija Kisić Tepavčević pohvalila se juče na društvenim mrežama da je obavila glasanje na referendumu i svoju građansku dužnost dokumentovala u tri fotografije.

Međutim, poslednju je naknadno obrisala, nakon što je na internetu pukla bruka zbog njenog neveštog i preočiglednog fotošopiranja svoje figure.

Ali ono što jednom završi na internetu, zauvek ostaje na internetu!

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja juče je glasala na republičkom referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa na glasačkom mestu u Osnovnoj školi „Ćirilo i Metodije“. Odmah je okačila fotografije s lica mesta, pozivajući građane da izađu na referendum, jer „danas glasamo za nezavisno sudstvo, samostalno tužilaštvo, veću pravnu sigurnost. Danas glasamo za budućnost.“

U komentarima joj jedni izjavljuju ljubav, drugi pokušavaju da joj objasne neke stvari u vezi sa „nezavisnim sudstvom“, a treći – smeju se i pitaju što je obrisala onu sliku.

Naime, društvene mreže preplavila je fotografija Darije Kisić Tepavčević koja teatralno ulazi na glasačko mesto. Bila je poslednja od tri „motivacione“ fotke sa glasanja, a jedina koja prikazuje celu figuru. Ipak, brzo je obrisana, verovatno nakon prvih reakcija Instgram pratilaca.

Ipak, prekasno. Neuspela intervencija „sužavanja“ Darije Kisić, u kojoj su vrata iza nje upadljivo izobličena, brzo se proširila i zasenila sve druge fotografije i poruke.

Izvor: Nova

Duet iz snova, zapevale Jovana Jeremić i Darija Kisić Tepavčević (VIDEO)

2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link