Magazin Srbija

Snimak razgovora Danijele i silovatelja: „Kao da bih ga stavio u neku koju ne poštujem?! To je za čast!“

Glumica poznata po ulozi Mariole u filmu „Ivkova slava“, Danijela Štajnfeld, u dokumentarnom filmu „Zaceli me“ je priznala da je bila žrtva silovanja, što je izazvalo buru reakcija u domaćoj javnosti.

Glumica, koja je na vrhuncu karijere odlučila da ode za Ameriku, mnogo godina kasnije govorila je o tome zašto je napustila našu zemlju i kroz dokumentarni film, kao autorka i učesnica, otkrila da ju je silovao „moćnik iz filmske industrije“.

Sada je ponovo uzburkala javnost kada je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Mediji su prethodno preneli da je Danijela tajno snimila razgovor sa čovekom koji ju je silovao i to bi mogao da bude krucijalni dokaz ako bude bilo suđenja.

U trejleru filma „Zaceli me“ na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela dok se nekom poverava preko laptopa u video-pozivu.

Nakon što Danijela pita nepoznatog muškarca seća li se da je plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila „ne“, on je odgovorio ovako:

„Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće!

To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem?

Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!“, pita je silovatelj na kraju.

Izvor: MONDO

 

Glumica Danijela Štajnfeld: Silovao me je Branislav Lečić

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


501 Shares
501 Shares
Share via
Copy link