Magazin Novi Sad

Kraj drame u Novom Sadu, Hitna pomoć odvezla jutjubera koji je pretio da će se ubiti

Foto:printscreen/tiktok/@frankuduluvra

Nešto posle 19 časova završena je višesatna drama u novosadskoj Ulici Cara Dušana. Jutjuber Daniel Đukić je izveden iz stana, i odvezen kolima Hitne pomoći.

– Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam – vikao je jutjuber dok su ga odvodili.

Podsetimo, čitava drama u vezi sa pretnjom samoubistvom otpočela je jutros nešto posle devet časova, a uplašena majka ovog muškarca prijavila je čitav slučaj policiji i od tada su trajali pregovori.

On je snimao i emiitovao uživo sve što se dešava, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima sa terase, peva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

„Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?“, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe – hitna, policija i vatrogasci.

U pitanju je Daniel Đukić Duluvra, jedan od osnivača Dnevnjaka.

Podsetimo, sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija nije mogla da uđe i okonča višečasovnu dramu.

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

271 Shares
271 Shares
Share via
Copy link