Dani Brazila ove godine i na Brod Teatru

0
dani_brazila_novisad_brodteatar

Festival “Dani Brazila – novosadski samba karneval” u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom Novi Sad realizovaće deo programa na Brod Teatru, koji se nalazi na Beogradskom keju pored mosta Duga.

Na ovoj lokaciji odrţaće se besplatni brazilski filmski program neposredno pred početak festivala, 11, 12. i 13. avgusta, a koji će ukljućiti raznovrsne filmove za različite ukuse. Festivalski program “Dana Brazila” koji će biti realizovan na Brod Teatru odrţaće se 14. i 15. avgusta i uključiće promocije knjiga, koncerte i nastupe kapuerista, samba perkusionista i samba plesačica!

dani_brazila_novisad_brodteatar

Saradnja između Dana Brazila i SKC Novi Sad predstavlja logičan odgovor na koncept “otvorenih vrata” koji promoviše Brod Teatar, a koji sa jedne strane uključuje razvoj saradnje kulturnih aktera i umetnika, a sa druge ponudu kvalitetnog, raznovrsnog i publici dostupnog kulturnog programa. Upravo ovakva sinergija oţiveće jednu od najlepših obala na toku Dunava kroz Srbiju – obalu Novog Sada.

Pozivamo sve ljubitelje sambe i karnevala da nam se pridruţe i uţivaju u jedinstvenom ambijentu kada će se novosadska obala Dunava pretvoriti u Kopakabanu!

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here