Dogadjaji Festivali Magazin Novi Sad

Dance Arena pre i posle tunela

Završio se i ovogodišnji Exit festival. Ovaj put smo na Dance Areni iz mog ugla. Kada ne znaš gde je tunel piškiš u Toi Toiju, međutim, kada znaš onda dobiješ i čašu za šampanjac i svečano gostoprimstvo u toaletu na VIP GOLD Dance Areni.

Dance Arena pre tunela

Jel ima nešto bolje od guranja na Dance Areni i udisanja prašine? Možda konzumiranje ove “droge bez kavijara” za nas obične ljude? Ili, pak čekanje u redu na Toi Toi?

Ne znam šta je bolje.

Ako si na Dance-u svakako moraš i da si u trance-u, pa ne osetiš kako ti njih u najmanju ruku trojica dišu za vrat. Od prašine tripuješ prelepo nebo i kul ti je. Sasvim ti je kul. I ne smeta ti što možeš da popiješ samo pivo tj. više pene nego piva, no dobro, ipak smo mi samo “obični smrtnici” u masi.

Prvi dan Exit festivala iz ugla jedne Novosađanke

exit-festival-1-2018
Nikoleta Leovac

Dance Arena posle tunela

Onda dođeš na neki drugi Exit festival. Neki Exit festival gde ti niko sem policajaca I obezbeđenja ne duva za vratom. Sada da li da bi ti pravili društvo dok se “popravljaš” ili si učinio nešto protiv zakona, to već ne znam.

Morate sami da procenite.

– Aj da nađemo ekser ( viče iz sveg glasa)

– Čekaj! Pa gde su sad oni policajci, otišli da mu donesu?

– A i zašto ekser, pored “kavijar droge”, ne razumem. Ok.

Marihuanu na VIP GOLD Dance Areni ne bih ni da pominjem, to je tamo legalno, ipak si prošao kroz tunel, zar ne?

Sve Novosadske face

Ne bih bila prava Novosađanka, a da zaobiđem ovaj momenat, onih “superkul” frajera koji su prodali auto samo da bi bili viđeni na VIP GOLD Dance Areni od 12. do 16. jula i imali full uslugu. Počev od one klinkice koja je jedva dočekala da prođe kroz tunel i uslika se sa Moët-om na VIP GOLD Dance Areni. Šteta samo što ne zna da si ti kola morao da prodaš zbog jednog seksa i malo dobre droge. One sa ženom i decom kod kuće ću ovaj put preskočiti, nije ni vreme ni mesto.

Svaka čast Novosađani, moram da vas pohvalim uvek ste bili “frajeri.”

exit-festival-2-2018
Nikoleta Leovac

Konobari na VIP GOLD DANCE ARENI

Ovo su konobari koji mnogo više znaju, nego što to izgleda. Proćaskaću jednom prilikom, malo duže sa njima, kada ne budu znali da sam novinarka. Jer, ipak, nije svaki konobar za goste na VIP GOLD Dance Areni.

Ja pre tunela na Dance Areni VS ja posle tunela na Dance Areni

Volim Dance Arenu, pa gde god. Epicentar Exit festivala, definitivno je Dance Arena. I ova Dance Arena za sirotinju, a i ova za ove što piju viski iz staklenih čaša.

Ja sam tu i pre i posle tunela.

Kao neko kome je u opisu posla da zapaža momente, morala sam da budem svuda. I vidim sve što sam htela da vidim. I videla sam. Nekada je bolje neke stvari ostaviti samo za sebe. Toliko od mene za kraj Exit festivala, pa da se vidmo i dogodine na Dance Areni.

Posmatram vas.

exit-festival-3-2018
Nikoleta Leovac

Novi Sad pod opsadom lepotica (FOTO)

23 Shares
Share via
Copy link