nocno-klizanje-ledena-dvorana-spens
flickr.com
Dogadjaji

Danas maskenbal na klizalištu

U četvrtak 24. decembra od 17 časova na klizalištu na Štrandu osmu sezonu uzastopno biće organizovan humanitarni maskenbal za mališane iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu. Za dobru atmosferu angažovani su animatori, a posetioci će moći da se zabave i uz aktuelne
svetske muzičke hitove. Za najmaštovitije maske „Gradsko zelenilo“ je obezbedilo nagrade.

Tokom maskenbala najmlađi klizači imaće priliku da učestvuju u kićenju jelke na centralnom platou Štranda. Sve ljude dobre volje pozivamo da sutra u 17 časova ponesu prigodne poklone (igračke, slatkiše i dobro očuvanu odeću i obuću) za decu iz Sigurne dečije kuće i na taj način im ulepšaju božićne i novogodišnje praznike.

Mališani koji žele da učestvuju u kićenju jelke treba na klizalište da ponesu ukrase, a i u ovom slučaju najlepši i najmaštovitiji biće nagrađeni. Svi oni koji ne budu bili u mogućnosti da sutra popodne dođu na Štrand i učestvuju u humanitarnoj akciji, već početkom 2016. godine imaće novu priliku za to, a o terminu će biti informisani.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc