Horoskop Horoskopski znakovi

Danas je pun Mesec u Škorpiji i niko nije bezbedan

Večeras, 18. maja, biće pun Mesec u Škorpiji. Ovakav položaj obezbeđuje energiju, privlačnost, ljubomornu posesivnost, erotiku, nemire, perverznost i samodestruktivnost.

Muškarci će tragati za fatalnom ženom, zavodljivom i seksualno disponiranom, dok žene pod ovim uticajima mogu biti nervozne, ljubomorne i frustrirane. One koje pak žive svoj eros, mogu osetiti veliko životno zadovoljstvo.

Drugim rečima, pun Mesec će nam doneti požude, strasti i intenzivna osećanja.

Sada je došlo vreme da se oslobodimo svih ograničenja. Jačina ovog punog Meseca će mnogi osetiti dva dana ranije, osamnaestog i dva dana posle. Mnoge osobe mogu osetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnoge značajne promene će se dešavati za vreme punog Meseca, piše astrolog Željka Knežević.

Šta mogu da očekuju pojedinačni horoskopski znaci i podznaci?

Ovan

Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka dešavanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mesec će vas terati da preispitate finansijske odluke koje ste već u velikoj meri rešili. Nije vreme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrednosti pa vam predstoji lepo iznenađenje.

Bik

Vama se pun Mesec dešava u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoleti. Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada naklonjen da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

Blizanci

Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1. jula, pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju finansija. Pun Mesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će u toj sferi da se dešavaju promene koje vas dovode do vašeg cilja.

Rak

Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se izdešavalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak. Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, srećni i da im se ispuni san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se desi, živite u sadašnjosti i verujte u lepše sutra.

Lav

Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa nije najbolje ako mislite destruktivno, a mnoge osobe mogu osetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gde može uzdrmati sigurnost u vašem domu, porodici ili jednim roditeljem. Potrebno je da budete mirni.

Devica

Mnoge Device koje su slobodne sada treba da se što više kreću ili izlaze, jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promene se mogu dešavati sa ovim punim Mesecom. Odlazak na put ili neki očekivani cilj može da se realizuje. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte.

Vaga

Kod vas se dešavaju već od 15. maja mnoge povoljnosti sa kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsednuti uspehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrednosti. Ovaj pun Mesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrednosti mogu direktno da vam daju položaj.

Škorpija

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec koji vam donosi promene na ličnom, kreativnom, finansijskom, seksualnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć. Vi sada niste spremni da menjate svoje standarde i potrebe, a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1. jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

Strelac

Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera. Pun Mesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvesti, a kojih niste ni svesni.

Jarac

Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

Vodolija

Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mesec se dešava u vašem polju karijere, što vam može doneti neki kraj ili novi početak. Sada mogu da vam se otvore velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili dešavanja sa jednim roditeljem ili šefom.

Ribe

Treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum, jer postoji mogučnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

10 razloga zbog kojih su osobe rođene u maju posebne i potpuno drugačije

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

280 Shares
280 Shares
Share via
Copy link