giardino-2
Izvor: Giardino
Dogadjaji

Dan u znaku vina i ljubavi u Giardinu

Ljubav i vino ne treba razdvajati. U potpunosti se nadovezuju i čine da svaki trenutak bude poseban. Ljubav živimo, dišemo, stvaramo i negujemo tokom cele godine, ali tog 14. februara nekako posebno zablistamo. Neko više zbog Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, a neko zbog Sveog Valentina, odnosno Dana zaljubljenih. Gde je vino, tu je i romantika, ljubav, lagana večera, i dobra muzika. Nije teško zamisliti zašto mnogi slave i Dan zaljubljenih baš ovoga dana, a čak 5 miliona širom sveta bude zaprošeno upravo na ovaj datum.

U novosadskom kafe restoranu Giardino posebna pažnja posvećena je upravo vinima. Ovde ćete pronaći širok asortiman kvalitetnog vina domaćih vinarija poput vina iz podruma vina Šijački, ali i veliki izbor italijanskog, španskog, čiileanskog i makedonskog vina. Možete poručiti vino u buteljci, ili u flaši, a vino koje ne možete popiti u tom trenutku slobodno ponesite. Služenje vina na čašu se ovde ne praktikuje, ali po veoma pristupačnim cenama možete uživati u kvalitetnim ukusima posebno odabranih vina.

giardino-6
Izvor: Giardino

U susret ovom danu, veče pre toga, u Giardinu se kao i svake subote, proslavlja subota. Ovog puta, tema večeri biće Love and other drugs, odnosno Ljubav i druge droge. Ambijent će biti uređen u znaku ljubavi, a sve dame očekuje mali znak pažnje od Giardino tima. Biće tu mnogo dobrih koktela, dobrog provoda uz DJ-a, vina i šotova. Interesantno je da se mnogi Novosađani odlučuju da upravo na ovo veče proslave svoje momačko ili devojačko veče. Sigurno ćete uživati uz odličan izbor domaće i starne muzike, a ulaz je dozvoljen starijima od 21 godine.

giardino-4
Izvor: Giardino

Ljubav je veoma važna, pa će se u Giardinu u njenu čast slaviti 2 dana. U nedelju, 14. februara za sve one koji se odluče da u Giardino dođu na ručak ili večeru organizovana je akustična svirka, uz koju će trenuci sa dragim osobama biti još lepši. Možete uživati u jelima internacionalne kuhinje, u picama, pastama, piletini sa raznim prelivima i dodacima. Tu su i slatke đakonije koje će upotpuniti vaš romantičan dan.

giardino-3
Izvor: Giardino

Bez obzira da li slavite Dan zaljubljenih ili svetog Trifuna, ovog dana sigurno nećete pobeći od romantike, bilo da ste slobodni ili ste u dugim vezama. Ovo je dan kada je sve u znaku ljubavi, pa se potrudite da nekog posebnog iznenadite baš na ovaj dan. Povedite usamljenu drugaricu u odličan provod u subotu, voljenu osobu na ručak, ili bilo koga drugog ko je za vas ljubav.

Saznajte više o Giardinu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

SABRA