Obožavatelji Star Wars filmova dugo su čekali svoj dan! U Novom Sadu održaće se prvi put Dan Ratova zvezda, u ponedeljak, 4. maja u tržnom centru Lupus. Ovo će biti sjajna prilika da se fanovi druže i razmene iskustva, a Novi Sad je grad sa najviše džedaja u Srbiji. Prema poslednjem popisu stanovništva ima ih 190. Dosad je prijavljeno blizu 600 posetilaca, a organizatori očekuju da će biti izloženo više stotina figurica.
Dan počinje izložnom figura u Lupusu, od 16 do 20 časova. Biće održana i predavanja „Stara Republika“ od 16.15 do 17.15, „Prošireni Univerzum“ od 17.30 do 18.30 i „501. Legija – Vejderova pesnica“ od 18.45 do 19.45. Kasnije će u kafiću „Put putuj“ od 21 čas biti ogranizovana Star Wars žurka gde će se puštati isključivo muzika iz Star Wars i praviti kokteli posvećeni ovom ostvarenju.

mona-radujko-1
Prvo predavanje na Danu Ratova Zvezda u Novom Sadu držaće Mona Radujko. Pored toga što je Mona vatreni fan Ratova Zvezda, ona je jedan od najaktivnijih kosplejera u Srbiji.
Čitava manifestacija ima humani karakter, jer zajedno sa organizacijom Transplant Heroji prikupljaju se sredstva za humanitarnu pomoć. Svaka donacija je dobrodošla. Ulaz je besplatan. Vidimo se!

May the Force be with you!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here